Δραστήρια η Διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δραστήρια η Διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρα

Τι κι αν τα πρωταθλήματα τελείωσαν …η Διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρα καθημερινά υλοποιεί τις ιδέες που υπάρχουν για το επερχόμενο πρωτάθλημα όπου η ομάδα θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία πλέον  μετά την άνοδο της.

Η νέα κατηγορία σαφώς και έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο φιλόδοξος νεαρός πρόεδρος της ομάδος Κώστας Μποζίδης και για τον λόγο αυτό βρίσκεται συνεχώς σε συζητήσεις για την άριστη οργάνωση και όπως χαρακτηριστικά μας είπε” Ο ΠΑΣ Σκύδρα είναι ένα ερασιτεχνικό Σωματείο με επαγγελματικά πρότυπα”.

Η ομάδα πλέον έχει αποκτήσει και το δικό της γραφείο στην πόλη της Σκύδρας όπου ετοιμάζεται σιγά σιγά ώστε να οργανωθεί και αν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδος.

Στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση της συμφωνίας με τον τεχνικό Γρηγόρη Κυζιρίδη κάτι που θεωρείται μεν δεδομένο αλλά θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από την Διοίκηση της ομάδος.

Για την Α’ κατηγορία ήδη τον πρόεδρο της ομάδος πλαισίωσαν και 3 νέοι επιχειρηματίες της περιοχής ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα κυρίως στα οικονομικά θέματα.

Τα σχέδια που υπάρχουν για την ενίσχυση του ρόστερ είναι  η  απόκτηση 3-4 έμπειρων παικτών καθώς παράλληλα θα γίνουν και κάποιες δοκιμές νεαρών παιδιών της Ακαδημίας ώστε να ενσωματωθούν στον κορμό της ομάδος.

 

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ