ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 0 – 0 (Βίντεο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 0 – 0 (Βίντεο)

Συνέχεια στ΄ αήττητα αποτελέσματα έδωσε ο Απόλλωνας που πήρε την ισοπαλία μέσα στον Εξαπλάτανο ενώ θα μπορούσε να πετύχει και την νίκη εάν ήταν ποιο αποτελεσματικός στις ελάχιστες καλές ευκαιρίες που είχε μπροστά στα καρέ της Δόξας. Μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές αδιάφορο και για τις δύο ομάδες οι γηπεδούχοι ακίνδυνοι επιθετικά εκτός από μία καλή φάση που δημιούργησαν, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που εάν ήταν ποιο προσεκτικός θα μπορούσε να πετύχει έστω ένα τέρμα.
Το πρωτο μέρος ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου ελέγχοντας το ο Απόλλωνας αλλά χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάπως καλύτερο επιθετικά κυρίως για τους Απόλλωνιστές.
Στο 52ο ο Παπαδόπουλος θα φύγει στην αντεπίθεση και πλασάροντας από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα διώξει σωτήρια με την προέκταση του ποδιού του ο Καρακούτσης στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 57ο ο Δημόπουλος από δεξιά θα βγάλει παράλληλη πάσα με στην εστία της Δόξας και στο δεύτερο δοκάρι σε ορθάνοικτη εστία ο Τσάλμας θα πλασάρει από κοντά άουτ.
75ο θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ηλιάδης, αποβαλόντας τον με κόκκινη ο διαιτητής μετά το αντικανονικό μαρκάρισμα στον Σκαπέρδα φεύγοντας ο τελευταίος στην αντεπίθεση.
Στο 77ο η φάση του αγώνα με τον Παπαδόπουλος να εκτελεί αριστοτεχνικά απευθείας φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι χτυπώντας στην πλάτη του Δημητριάδη και καταλήγοντας έπειτα σε κόρνερ.
89ο ο Τσάλμας θα βγάλει σέντρα μάσα στην μικρή περιοχή με την μπάλα χτυπώντας στο σώμα του Σκαπέρδα να αλλάζει πορεία προς την εστία της Δόξας αλλά θα την διώξει σωτήριασε κόρνερ και με υπερέκταση του χεριού του ο Δημητριάδης.
Η διαιτησία του κ. Καρατζά με επόπτες τους κ.κ. Αποστολούδα, Κουπαράνη καλή σε γενικές γραμμές.
ΔΟΞΑ ΕΠΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ Ι.): Δημητριάδης, Ντόγκαρης, Κιλικής, Γιαννούλτσης, Ηλιάδης, Αδραμάνης, Μανόγλης, Χότζιας, Παπαδόπουλος, Χαλκίδης, Μποζίνης
Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ Σ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης, Μιχαηλίδης, Τογρουζίδης, Καλφούτσος (70ο Αντωνιάδης), Σκαπέρδας, Τσάλμας, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος Γ.,

 

 

ΠΗΓΗ: Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ