Διπλό μεταγραφικό μπαμ, ισχυροποιείται ο Μ. Αλέξανδρος Όρμας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Διπλό μεταγραφικό μπαμ, ισχυροποιείται ο Μ. Αλέξανδρος Όρμας

Δύο μεγάλες μεταγραφές πραγματοποίησε ο Μ. Αλέξανδρος Όρμας, εντάσσοντας στο δυναμικό του δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές τον Χρήστο Μίτσκα και τον Βασίλη Κυριακίδη, κάτι που τον ισχυροποιεί επιθετικά.

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση:

“Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας ανακοινώνει τη μεταγραφή και μεγάλη επιστροφή του μεσοεπιθετικού Χρήστου Μίτσκα (Λούπου) στην ομάδα μας από τον ΑΣ Πρόμαχοι! Ο Χρήστος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας (ΑΣ Πρόμαχοι, Άρης Λουτρακίου ΠΑΣ Ξιφιανής, Μ. Αλέξανδρος Όρμας) και όλος ο κόσμος μόνο καλά λόγια έχει να λέει.

Εμείς τον καλωσορίζουμε στην ομάδα της γενέτειράς του και του υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο! Χρήστο σου ευχόμαστε να είσαι γερός και πολλές επιτυχίες τόσο με την ομάδα μας όσο και στην προσωπική σου ζωή!

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον ποδοσφαιριστή μας όσο και το σωματείο ΑΣ Πρόμαχοι και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του κ. Μεσκίνη Ελευθέριο για τη συμβολή τους στην υλοποίηση αυτής της μεγάλης μεταγραφής!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του μεσοεπιθετικού Βασίλη Κυριακίδη από τον Όλυμπο Αψάλου. Ο Βασίλης Κυριακίδης έχει δώσει το δικό του στίγμα στο ποδόσφαιρο της περιοχής καθότι έχει αγωνιστεί, εκτός από τον Όλυμπο Αψάλου και στους Εδεσσαϊκό, ΑΣ Πρόμαχοι, Άρη Λουτρακίου, Δόξα Μανδάλου, Δόξα Εξαπλατάνου!

Βασίλη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε να είσαι γερός και πολλές επιτυχίες τόσο με την ομάδα μας όσο και στην προσωπική σου ζωή! Τέλος σε συγχαίρουμε για την αξιέπαινη στάση που κράτησες μέχρι την υλοποίηση της μεταγραφής! Επίσης, ευχαριστούμε και το σωματείο του Ολύμπου Αψάλου για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση των παικτών.”

 

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ