Διπλή ανανέωση ο Μ. Αλέξανδρος Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Διπλή ανανέωση ο Μ. Αλέξανδρος Πέλλας

Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις, όπως δημοσιεύτηκαν στο a-pella.blogspot.com:

“Ένας ποδοσφαιριστής-προσωπικότητα, που έχει συνδέσει εν πολλοίς το όνομα του και την ποδοσφαιρική του καριέρα με την αξιόλογη παρουσία της ομάδα μας στα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού, αφού για πολλά χρόνια έχει αποτελέσει βασικό και αναντικατάστατο στέλεχός της, ανανέωσε την συνεργασία του για ακόμη έναν χρόνο με τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.

Ο λόγος για τον πολυσύνθετο και πολύπειρο Μαρίνο Τανταλίδη, ποδοσφαιριστή-σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο φίλαθλο κοινό της ΕΠΣ Πέλλας, αλλά και της ΕΠΣΜ, αφού έχει καταθέσει πληθωρικά τα ποδοσφαιρικά διαπιστευτήριά του στα ερασιτεχνικά γήπεδα των δύο νομών, κι έχει καταξιωθεί στην συνείδηση φίλων και αντιπάλων.

Ο Μαρίνος Τανταλίδης είναι ένας μας και συνεχίζει και φέτος για την επίτευξη των κοινών υψηλών και φιλόδοξων στόχων που έχει θέσει ο σύλλογος.

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!”

 

“Ένας ποδοσφαιριστής-κόσμημα από κάθε άποψη, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.

Ο Αντώνης Καρατζιάς με το που πάτησε το πόδι του στην Πέλλα, με τον χαρακτήρα, το ήθος, την συμπεριφορά και την αγωνιστική αξία του, κέρδισε πολύ γρήγορα με το σπαθί του την καθολική αναγνώριση και εκτίμηση όλων κοντά και δίπλα στον σύλλογο.

Ποδοσφαιριστής «άλλης» κατηγορίας, βοήθησε τα μέγιστα στην αξιόλογη περσινή πορεία της ομάδας και ήταν υποχρέωση της διοίκησης να φροντίσει άμεσα για την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Η «επαφή» του με το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πέλλας και οι πολύ καλές εμφανίσεις του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μόνο επιτυχημένες μπορεί να χαρακτηριστούν, αφού δεν ήταν λίγες οι ομάδες και ανώτερων κατηγοριών που θέλησαν και προσπάθησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Παρ’ όλες τις «σειρήνες», ο Αντώνης Καρατζιάς απέδειξε την συνέπεια και την «επαγγελματική» συνείδηση που τον διακρίνει ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή, κι έδωσε τον πρώτο λόγο στην ομάδα μας, με την οποία και τελικά συμφώνησε να αγωνιστεί και την φετινή χρονιά, θέλοντας να πετύχει μαζί της επιτυχίες και διακρίσεις.

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.”

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ