Διαμαρτυρία της Νίκης Καλής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαμαρτυρία της Νίκης Καλής

Για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες μια κακής διαιτησίας εις βάρος της ομάδας μας, βιώνοντας για άλλη μία φορά την αδικία στο πετσί μας, για τέταρτο παιχνίδι στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ξεκινώντας από το γειτονικό ντέρμπι με τον Άρη Προφ. Ηλία και διαιτητή τον κ. Κατεριάδη που στο 7’ μόλις έβγαλε κόκκινη κάρτα (2 κίτρινες), σε ποδοσφαιριστή μας σε φάση που ούτε καν υπήρχε φάουλ.

Ακυρωθέν καθαρό γκολ από την κ. Σαπουντζή και τον διαιτητή κ. Μαυρίδη, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κερασιάς υπάρχει και βίντεο για την απόδειξη των όσων υποστηρίζουμε.

Σήμερα ζήσαμε την απόλυτη παρωδία σε όλο της το μεγαλείο από τον «κύριο» Καρατζά, που απέβαλε ποδοσφαιριστή μας και τον προπονητή μας χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, τινάζοντας στον αέρα έναν ήσυχο αγώνα μέχρι εκείνη την στιγμή, με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν παράγοντες και φίλαθλοι της ομάδας μας.

Υ.Γ. 1. Οι συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται παύουν να είναι συμπτώσεις κύριοι της ΕΠΣ Πέλλας.

Υ.Γ. 2. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που είδαμε τον εν λόγω διαιτητή σε παιχνίδι της ομάδας μας.

Υ.Γ. 3. Αυτό που πρέπει να γλιτώσει πρωτίστως, είναι το ετασιτεχνικό ποδόσφαιρο από διαιτητές τύπου Καρατζά και έπειτα οι ομάδες θύματα, όπως η δική μας σήμερα.

Με τιμή το Δ.Σ. της Νίκης Καλής

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ