Διαμαρτυρία Δημήτρη Παπανδρέου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Διαμαρτυρία Δημήτρη Παπανδρέου

Στις 24 Μαρτίου στο γήπεδο της Υδραίας και στο παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος Αλμωπός-ΑΑ Γιαννιτσών διαδραματίστηκε ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα με αυτουργό ένα διαιτητικό μόρφωμα ονόματι Σπύρος Ατζαμιδάκης. Βέβαια ο εν λόγω κύριος τα διαπιστευτήρια του τα είχε δώσει και στο παιχνίδι Αναγέννηση Γιαννιτσών -Αλμωπός Αριδαίας.

Μπήκε στο γήπεδο με αλαζονεία και προκλητικότητα, σφύριζε ότι φώναζε ο πάγκος της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, φώναζαν οφσάιντ σφύριζε οφσάιντ, φώναζαν φάουλ έδινε φάουλ. Κάποια στιγμή του αγώνα πήγε στον αντίπαλο πάγκο για να αποβάλει τον προπονητή τους το οποίο και έπραξε, ωστόσο μετά από δυο λεπτά ξαναμπήκε στο γήπεδο σαν να μη συνέβη τίποτα. Στο δεύτερο μέρος έγινε ακόμα πιο προκλητικός αφού σε παρόμοιες παραβάσεις των παικτών των δύο ομάδων, άλλα σφύριζε όταν ήταν υπέρ των αντιπάλων κι άλλα όταν ήταν υπέρ του Αλμωπού με αποκορύφωμα δύο φάσεις. Φάουλ υπέρ των αντιπάλων και αποβολή εις βάρος μας και πέναλτι υπέρ μας αλλά μόνο κίτρινη κάρτα στους αντιπάλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω τους υπεύθυνους της ΕΠΣ Πέλλας αν είναι περήφανοι που σε ένα παιχνίδι παιδικού με δύο από τις κορυφαίες ομάδες αντί για διαφήμιση κατέληξε σε μέγα φιάσκο εξαιτίας του διαιτητικού μορφώματος του κ.Ατζαμιδάκη; Και ξαναρωτά αφού στα παιχνίδια του παιδικού πρωταθλήματος ορίζονται τοπικοί διαιτητές γιατί η αρμόδια επιτροπή όρισε έναν διαιτητή εκτός Αλμωπίας; Μήπως υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος;

Στο παιχνίδι ήταν παρόν και ο σύμβουλος της ΕΠΣ Πέλλας κ.Χριστιανίδης ο οποίος μάλιστα εισήλθε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητή και έκανε κάποιες παρατηρήσεις προφανώς όχι ευχαριστημένος με αυτά που έβλεπε.

 

Με τιμή

Δημήτρης Παπανδρέου

Προπονητής παιδικού τμήματος

Αλμωπού Αριδαίας

 

More in ΓΕΝΙΚΑ