Διακρίσεις δύο αθλητών του Ίκαρου Αλμωπίας στην Καβάλα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Διακρίσεις δύο αθλητών του Ίκαρου Αλμωπίας στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκε χθες το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ» στην Καβάλα, όπου ο σύλλογός Ίκαρος Αλμωπίας συμμετείχε με 2 Αθλητές των Συνθέτων αγωνισμάτων: Την Μπαϊρακταρίδου Μαρία στο πένταθλο και τον Καλκαβούρη Αθανάσιο στο έξαθλο.

Οι αγώνες ξεκινήσανε με ατομικά ρεκόρ και για τους δυο αθλητές στα εμπόδια, που ήταν και το πρώτο αγώνισμα. Η Μαρία Μπαϊρακταρίδου στα 80μ εμπόδια συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ (το οποίο ήτανε 13.71 από το μίτινγκ “Νίκος Κοτσίδης”), με επίδοση 13.14 η οποία της χάρισε την τρίτη θέση στο ξεκίνημα του πεντάθλου και ο Καλκαβούρης Αθανάσιος με την σειρά του, πραγματοποίησε νέο ατομικό ρεκόρ 15.79 στα 100μ εμπόδια,(από 16.14 που κατείχε από το “GP Αλεξάνδρεια”), χρόνος ο οποίος του χάρισε την 5η θέση και ένα καλό ξεκίνημα!

Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με την Μαρία Μπαϊρακταρίδου στην 3η θέση (μετά την ολοκλήρωση των 3 αγωνισμάτων) και τον Καλκαβούρη Αθανάσιο (μετά την ολοκλήρωση των 4 αγωνισμάτων) στην 7η θέση!

Την 2η ημέρα ολοκληρώθηκαν και τα 2 τελευταία αγωνίσματα των συνθέτων. Στο ακόντιο ο Καλκαβούρης Αθανάσιος βελτίωσε κατά 4μ το ατομικό του ρεκόρ με επίδοση 37.36, βολή η οποία του χάρισε την 3η θέση στο αγώνισμα του ακοντισμού και τον ανέβασε στην 6η θέση μετά την ολοκλήρωση των 5 αγωνισμάτων.

Τα σύνθετα ολοκληρώθηκαν με τα 600μ και 1.000 αντίστοιχα για πένταθλο και έξαθλο όπου και οι δύο αθλητές έκαναν ατομικό ρεκόρ και κατέλαβαν στο σύνολο την 6η θέση ο Καλκαβούρης Αθανάσιος με νέο ατομικό ρεκόρ 3.520 (προηγούμενη επίδοση 3.394 βαθμοί, Καβάλα) και την 7η θέση η Μπαϊρακταρίδου Μαρία με νέο ατομικό ρεκόρ 2.926 ( προηγούμενη επίδοση 2.110 βαθμοί).

Η προσπάθεια τεράστια και από τα δυο παιδιά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

 

Φωτογραφίες:

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ