Διακρίσεις για τον ΝΟΓ στη Θεσσαλονίκη (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Διακρίσεις για τον ΝΟΓ στη Θεσσαλονίκη (Φώτο)

Πετυχημένη παρουσία είχαν σήμερα οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στους διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Παρά τις δυσκολίες του υγρού στίβου του Θερμαϊκού και του κυματισμού που ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους αθλητές μας ο απολογισμός των αγώνων κρίθηκε πετυχημένος

Χρυσό μετάλλιο και πρώτη θέση κατέκτησαν στη σειρά τους οι αθλήτριες Μουρατίδου Λίλα – Κιοσελάκη Εύα στο 2Χ Αρχαρίων Κορασίδων.

Αργυρό μετάλλιο και δεύτερη θέση κατέκτησαν στις σειρές τους οι αθλήτριες Καλαϊτζή Παναγιώτα και Χόντου Μαρία στο 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων.

Χάλκινο μετάλλιο και τρίτη θέση κατέλαβε ο Τσαγαλας Λευτέρης στο 1Χ Αρχαρίων Παίδων.

Στην 4η θέση τερμάτισαν οι αθλητές Σπυρίδης Ναπολέων – Τσαγαλας Λευτέρης στο 2Χ Αρχαρίων Παίδων ενώ καλές παρουσίες είχαν και οι αθλητές του ομίλου Μπακιρτζής Θόδωρος, Φράγκος Λάζαρος και Κουτσούδης Οδυσσέας.

Εις μνήμη του εκλιπόντος και μέλος της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και Εφόρου της ΕΚΟΦΝΣ Θανάση Μητρούση διοργανώθηκε αγώνας Παράκτιας Κωπηλασίας (coastal) στον οποίο το πλήρωμα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών αποτελούμενο από τον Τσαλικίδη Βασίλη – Ζηντηρίδη Κώστα τερμάτισε στην πρώτη θέση και κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο.

Λόγω αντίξοων αγωνιστικών συνθηκών η προαγωνιστική κατηγορία με τους Καλαϊτζή Ευλαμπία, Μαλιούφα Παναγιώτα, Τσαγαλα Μαρία και Φράγκο Κώστα δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Την ομάδα συνόδεψαν οι προπονητές Ασπρογερακας Σπύρος, Τσαλικίδης Βασίλης και Καφετζάκη Φωτεινή, οι έφοροι Αρετάκης Θεόδωρος, Κομκή Φωτεινή και Χόντος Ιωάννης καθώς και γονείς των νεαρών αθλητών που βρίσκονται πάντα δίπλα στην αθλητική οικογένεια του ΝΟΓ.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του καθώς και τον τεχνικό σύμβουλο Ασπρογέρακα Σπύρο και προπονητή Τσαλικίδη Βασίλη για τις πολύ καλές επιδόσεις. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η εξαιρετική προετοιμασία που γίνετε και η αγωνιστική ικανότητα των νεαρών αθλητών και αθλητριών.

Φώτο:

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ