Διαιτητές και παρατηρητές στα Εθνικά πρωταθλήματα από την Πέλλα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Διαιτητές και παρατηρητές στα Εθνικά πρωταθλήματα από την Πέλλα

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ τα ονόματα που θα σφυρίξουν φέρος στα εθνικά πρωταθλήματα, με τον Βασίλη Φωτιά να ειναι στους διαιτητές της Super League, αλλά να μένει εκτός πινάκων ο διεθνής βοηθός Γιάννης Σίπκας που κόπηκε μάλλον αναίτια και ήταν εκπληξη αυτή η απόφαση.

Από εκεί και πέρα ο Χρήστος Δεμερτζής κόπηκε από τους πίνακες της Football League, ενώ θα σφυρίζουν στην Γ’ Εθνική οι Ντίνος Σιδηρόπουλος και Γιώργος Κεσίσογλου που έπεσαν μια Κατηγορία κάτω και τις θέσεις τους στην Football League θα πάρουν οι Μελέτης Γιουματζίδης και Αθανάσιος Δέλλιος.

Στην 3η Κατηγορία οι Θωμάς Μαυρίδης, Ιορδάνης Κατεριάδης και Ντίνος Σιδηρόπουλος θα εκπροσωπήσουν την Πέλλα σαν διαιτητές, ενω βοηθοί 3ης Κατηγορίας θα είναι οι Γιώργος Μίλτσης, Νίκος Αρέστης, Νίκος Δεμερτζής, Γιώργος Ταγκαλίδης και Γιώργος Κεσίσογλου.

Ετσι οι αξιολογημένοι διαιτητές έχουν ως εξής.

Super League
Διαιτητής
Βασίλης Φωτιάς

Football League
Διαιτητής
Μελέτιος Γιουματζίδης

Βοηθοί Διαιτητή
Αθανάσιος Δέλλιος

Γ’ Εθνική
Διαιτητές
Θωμάς Μαυρίδης, Ντίνος Σιδηρόπουλος
Ιορδάνης Κατεριάδης

Βοηθοί Διαιτητή
Νίκόλαος Αρέστης, Γιώργος Μίλτσης.Γιώργος Κεσίσογλου,, Γιώργος Ταγκαλίδης, Νίκος Δεμερτζής.

Όσον αφορά τους παρατηρητές παρέμειναν στις θέσεις τους οι Δαμιανός Καρακελίδης, Δημήτρης Ίτσκος και Βαγγέλης Σηπάκης στην 2η Κατηγορία, ενώ στην 3η Κατηγορία οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Χαράλαμπος Σελεμίδης, Περικλής Βασιλειάδης, Δρόσος Γεροβασίλης παρέμειναν στις θέσεις τους. Την …νύφη εδώ πλήρωσαν οι Γιώργος Μπίνος και Γιάννης Χαρίσης που έμειναν εκτος πινάκων.

More in ΓΕΝΙΚΑ