Διαβάστε τη συνέντευξη του Βασίλη Καρατζίδη, τερματοφύλακα Εθνικού Αριδαίας στον Γιώργο Μπίνο και το PellaSports.gr – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Διαβάστε τη συνέντευξη του Βασίλη Καρατζίδη, τερματοφύλακα Εθνικού Αριδαίας στον Γιώργο Μπίνο και το PellaSports.gr

– Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας σας ; 

– Καταρχάς σας ευχαριστώ για την πρόσκληση που μου κάνατε να παραχωρήσω μια μίνι συνέντευξη στο pellasports.gr. Από της 17 Αυγούστου ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με πολύ αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Πάντα ο Εθνικός πρέπει να κοιτάζει όσο ψηλότερα γίνεται, γιατί άλλωστε αυτό αρμόζει και στην ιστορία του. Στόχος της ομάδας μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

– Τι κλίμα επικρατεί στην ομάδα σας ; 

– Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όλα τα παιδιά συνεργαζόμαστε άριστα εντός και εκτός γηπέδου, είμαστε μια πραγματική οικογένεια. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου να έχουν ένα υγιές πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς.

– Ποια είναι η γνώμη σου για τον προπονητή σας τον κύριο Κωνσταντίνο Παρίσση ; 

– Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά. Υπάρχει με εμένα και με όλα τα παιδιά μια άψογη συνεργασία μεταξύ μας και ελπίζω να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τον κύριο Θωμά Νάτσκο όπου και ξεκινήσαμε μαζί του της προετοιμασία μας  και είχαμε και με αυτόν μια άψογη συνεργασία μέχρι το σημείο που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ομάδα μας.

– Είναι δίπλα η διοίκηση στην ομάδα σας ; 

– Η διοίκηση με πρωτεργάτη τον κύριο Κωνσταντίνο Παλίκογλου είναι συνεχώς δίπλα μας σε ότι τους ζητήσουμε και μας στηρίζει. Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια, και αν συνεχίσουν έτσι θα πάνε τον Εθνικό πολύ ψηλά. Τους εύχομαι υγεία και δύναμη σε αυτή την προσπάθεια.

– Ξέρουμε ότι από πολύ μικρός ακολουθούσες την ομάδα του Εθνικού μαζί με τον πατέρα σου. Πες μας λίγα λόγια…

(Γέλιο) – Πραγματικά περίμενα να έρθει η Κυριακή να πάω να δω τον Εθνικό. Από μικρός θυμάμαι έλεγα στον πατέρα μου ότι όταν μεγαλώσω θέλω και εγώ να παίζω σε αυτή την ομάδα. Τώρα νιώθω πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι για τον Εθνικό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in Α 1ος όμιλος