Δημήτρης Τομπάζης: «Δύσκολη προσπάθεια από το μηδέν» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Δημήτρης Τομπάζης: «Δύσκολη προσπάθεια από το μηδέν»

Για το ξεκίνημα των προπονήσεων στον ΑΣ Γιαννιτσά και τις προσδοκίες ενόψει της νέας σεζόν μίλησε στη «Μetrosport» ο τεχνικός Δημήτρης Τομπάζης.

«Δημιουργούμε μια νέα ομάδα, την οποία έχει ανάγκη η πόλη των Γιαννιτσών. Η προσπάθεια θα είναι δύσκολη διότι ξεκινάμε από το μηδέν και σε λίγο χρόνο θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Το “κλειδί” γι’ αυτό θα είναι να δέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι προσθήκες μας, προκειμένου γρήγορα να περάσουμε στο στάδιο των αγωνιστικών προσανατολισμών ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και με την πάροδο του χρόνου θα κερδίσουμε ακόμη περισσότερους. Μέχρι στιγμής έχουμε καλύψει το ρόστερ κατά 80% και θέλουμε μερικές προσθήκες ακόμη προκειμένου να κλείσουμε», δήλωσε ο προπονητής των Γιαννιτσών. Αύριο και την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικά τεστ, προκειμένου τη Δευτέρα οι προπονήσεις να διεξαχθούν σε πιο δυνατούς ρυθμούς.

More in ΓΕΝΙΚΑ