Δηλώσεις προπονητών από το παιχνίδι της Αριδαίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δηλώσεις προπονητών από το παιχνίδι της Αριδαίας

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων μετά τη λήξη του παιχνιδιού Αλμωπός Αριδαίας-Βέροια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ:

“Νομίζω πως ο αγώνας είχε τα στοιχεία ενός ντέρμπι με δυο ομάδες που ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη. Υπήρχε πολύ ένταση και πάθος, αλλά ήταν ένα μέτριο ματς που αναλώθηκε περισσότερο σε μονομαχίες και περισσότερο ανορθόδοξα και από τις δύο ομάδες.Εμείς δυστυχώς παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του αντιπάλου. Θεωρώ ότι ήταν στοχευμένο με μεγάλες μπάλες να κερδίσει μονομαχίες στο δικό μας μισό για να δημιουργήσουν καταστάσεις και να πετύχουν ένα γκολ από 40 μέτρα. Δεν έχω εικόνα, αλλά ο επόπτης ήταν σίγουρος ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Η διαφορά είναι ότι το δοκάρι της Βέροιας μέτρησε αφού η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, ενώ το δικό μας το δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπήκε μέσα. Αυτή είναι και η ομορφιά του παιχνιδιού.Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, πιέσαμε, πετύχαμε την ισοφάριση, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Από ένα σημείο και μετά αντέδρασε και η Βέροια. Νομίζω ότι ήταν αμφίρροπο και ξαναγύρισε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, με μονομαχίες, καθυστερήσεις, με νευρικότητα. Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια που κάναμε. Θεωρώ ότι τα παιδιά προσπαθήσανε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας και αυτό θα ήταν πολύ σημαντικό. Δεν θα μείνουμε πίσω, θα κοιτάξουμε να καλύψουμε την διαφορά στο επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Βέροια.”

ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΝΙΚΟΣ:

«Είχαμε τεράστια θέληση να κερδίσουμε το παιχνίδι με το λιγότερο δυνατό ρίσκο. Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό, κυρίως στον χώρο του κέντρου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τελικές ενέργειες ούτε η μία, ούτε η άλλη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Δυστυχώς όμως σε μία φάση που θα μπορούσε να την διαχειριστεί καλύτερα ο παίκτης μου, ξαναμπήκε η ομάδα του Αλμωπού μέσα στο παιχνίδι.Παρόλα αυτά μετά από ένα δεκάλεπτο, ξαναζητήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, άσχετα αν αγωνιζόμασταν στην δυνατή ομάδα της Αριδαίας, τα παιδιά δημιουργήσανε, αλλά δυστυχώς στις τελικές ενέργειες που παρουσιαστήκαν, δεν είχαμε την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση για να πετύχουμε το γκολ.Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και τους δίνω συγχαρητήρια. Με στεναχωρεί το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η μοίρα μας στέρησε ακόμα δύο βαθμούς, αλλά μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε κάποια βασικά πράγματα τα οποία καθορίζουν και την εξέλιξη ενός παιχνιδιού.Ανεβάσαμε τον Βεργώνη με τον Μπακάλη πιο ψηλά, βάζοντας τον Μισαηλίδη ως ανασταλτικό χαφ και ανταποκρίθηκε. Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε τις συνεργασίες τις οποίες θέλαμε. Η δύναμή μας είναι κυρίως από τις πτέρυγες, αλλά δεν βγάλαμε αυτές τις συνεργασίες που θέλαμε, ίσως επειδή το παιχνίδι πήγε πάρα πολύ στην δύναμη και η ομάδα της Αριδαίας έπαιζε δυνατά. Μετά το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ανοίξαμε πολλούς διαδρόμους, δημιουργήσαμε χώρους, τους εκμεταλλευτήκαμε αλλά για μια ακόμη φορά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου και συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα που έχουμε…»

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ