Δεν τα κατάφερε στο Κιλκίς η Αναγέννηση Γιαννιτσών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν τα κατάφερε στο Κιλκίς η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δεν τα κατάφερε στο Κιλκίς η Αναγέννηση Γιαννιτσών καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Αναγέννηση Πλαγιάς, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ οι γηπεδούχοι πέτυχαν την παρθενική τους νίκη.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Τηλέμαχο Παπαδόπουλο στο 25’ και τον Μίλτο Γρηγοριάδη στο 62’, ενώ οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν πέναλτι με τον Παναγιώτη Ξόμπλιο στο 76’ και τον Ιπποκράτη Τριανταφυλλίδη να αποκρούει για λογαριασμό των νικητών.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μαρόπουλος, Μαδίτσης, Φακάνας (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ (Γιώργος Χατζηιωαννίδης): Τριανταφυλλίδης Ιππ. Ορφανίδης Ι., Παπαδόπουλος Κ., Παντελιάδης, Παπαδόπουλος Θ., Παπαδόπουλος Τηλ., Παπαδόπουλος Σ. (46’ Ζάλτος), Αμαλίδης Στ. (75’ Κεσίδης), Τριανταφυλλίδης Ν., Παρπουτσής (85’ Αρμενάκης), Γρηγοριάδης Μ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σταύρος Κωστογλίδης): Καραογλανίδης, Μπάμπαλης, Γκαρακλίδης (64’ Βαταμίδης), Πασσαλής, Κάρτζιος, Γιαννόπουλος, Ξόμπλιος, Πανταζής (64’ Πελτέκης), (87’ Κατηριάδης),Χαραβιτίδης, Τσιότρας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ