Δεν δήλωσαν συμμετοχή και υποβιβάζονται – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν δήλωσαν συμμετοχή και υποβιβάζονται

Δύο είναι οι ομάδες μέχρι στιγμής που δήλωσαν και επίσημα, ότι δεν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατά την επανεκκίνηση του, όταν βέβαια θα γίνει αυτή.

Η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου από τον 1ο όμιλο και ο Οπούντιος Μαρτίνου από τον 4ο όμιλο, δεν θα δηλώσουν συμμετοχή και θα επιστρέψουν στα τοπικά πρωταθλήματα την επόμενη σεζόν.

Η διοίκηση της ομάδας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, που φέτος ανέβηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία, εκπρόσωπος της Ροδόπης, με απόφαση της που κοινοποίησε στην ΕΠΟ γνωστοποιεί ότι δεν θα συμμετάσχει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ της ‘Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου’ αποφάσισε τη μη συμμετοχή της ομάδας μας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής».

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Οπούντιου Μαρτίνου, όμαδα της Φθιώτιδας που δεν θα συμμετέχει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αναφέρει:

«Μετά από τέσσερις μήνες αγωνιστικής απραξίας καλούμαστε από την Ε.Π.Ο. χωρίς κανένα σχεδιασμό, εν μέσω πανδημίας και μάλιστα με τον Δήμο Λοκρών σε «σκληρό» lock down, να συμμετάσχουμε σε ένα πρωτάθλημα που ακόμη δεν ξέρουμε αν ξεκινήσει.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου με αίσθημα ευθύνης προς τους αθλητές μας, τους συμπολίτες μας και τις οικογένειές μας αποφασίζει να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής 2020-2021.»

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ