Δεν βγήκε ακόμα η προκύρηξη σε Α’ και Α1 για ομίλους 12 ομάδων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Δεν βγήκε ακόμα η προκύρηξη σε Α’ και Α1 για ομίλους 12 ομάδων

Θέμα έχει προκύψει με την προκύρηξη των πρωταθλημάτων, καθώς η ΕΠΣ Πέλλας είχε ανακοινώσει προκυρήξεις τόσο στην Α1, όσο και στην Α’ Κατηγορία με 14 ομάδες σε κάθε όμιλο.

Η αδυναμία κάποιων ομάδων να δηλώσουν συμμετοχή στα φετινά πρωταθλήματα ανάγκασε την ΕΠΣ Πέλλας ορθώς να τοποθετήσει 12 ομάδες στην Α1 και 12 ομάδες σε κάθε όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Αισίως βαδίζουμε στην 4η αγωνιστική και ακόμα δεν υπάρχουν στο επίσημο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης της Ένωσης η νέα προκύρηξη με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια μικρή σύγχυση σε παράγοντες, προπονητές και παίκτες αλλά και φιλάθλους που ρωτούν αλλα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Καλό θα ήταν να ενημερωθούν άπαντες από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης, από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει ακόμα η περίοδος των μεταγραφών και ίσως κάποιες ομάδες με την προκύρηξη γνωστή κινηθούν για την ενίσχυση τους…

More in ΓΕΝΙΚΑ