Δείτε την προκύρηξη των play off για την Α1 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Δείτε την προκύρηξη των play off για την Α1

Δείτε τι προβλέπει η προκύρηξη για τον αγώνα των play off μεταξύ το 2ου και του 3ου στην βαθμολογία που στην προκειμένη περίπτωση είναι το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ της Δόξας Μελισσίου και της Δόξας Μανδάλου.

Αρκετός κόσμος πιστεύει ότι αν επικρατήσει ο φιλοξενούμενος πάει κατευθείαν στον τελικό, μπορεί να διαβάσει την προκύρηξη της ΕΠΣ Πέλλας για να διαπιστώσει ότι υπάρχει δεύτερο παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα όπου από εκεί θα βγεί η ομάδα που θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την πρωταθλήτρια ομάδα.
Η προκύρηξη λοιπόν γραφει ότι:
Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτυ για την ανάδειξη του νικητή. Σε περίπτωση νίκης (είτε στον κανονικό αγώνα είτε στην διαδικασία της παράτασης και των πέναλτυ ) του 3ου της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτυ για την ανάδειξη του.

More in ΓΕΝΙΚΑ