Δείτε την προκύρηξη για την άνοδο από την Α’ στην Α1 Κατηγορία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δείτε την προκύρηξη για την άνοδο από την Α’ στην Α1 Κατηγορία

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους (οι παραπάνω όμιλοι θα καταρτιστούν με γεωγραφικά κριτήρια) με τον παρακάτω τρόπο:

Α. Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) σε κάθε όμιλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων (του ίδιου ομίλου), προκειμένου για θέσεις που δίνουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των επόμενων φάσεων (διεκδίκησης προβιβασμού, αποφυγής υποβιβασμού), κατά τα κατωτέρω, ισχύουν όσα αναφέρει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, σε κάθε όμιλο οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων στις βαθμολογικές θέσεις (κανονική περίοδος).
Οι πρωταθλήτριες ομάδες των δύο (2) ομίλων ανέρχονται απ’ ευθείας στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορίας για την περίοδο 2019/2020.

PLAY OFF – ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
1. Περίπτωση μη υποβιβασμού σωματείου της δύναμής μας από την Γ΄ Εθνική κατηγορία
Στην διαδικασία αυτή συμμετέχουν οι ομάδες που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στην βαθμολογική κατάταξη κάθε ομίλου σε αγώνα κατάταξης μεταξύ τους, στην έδρα του υψηλότερου βαθμολογικά εφόσον η διαφορά τους είναι μικρότερη ή ίση των τριών (3) βαθμών. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτυ για την ανάδειξη του νικητή. Σε περίπτωση νίκης (είτε στον κανονικό αγώνα είτε στην διαδικασία της παράτασης και των πέναλτυ ) του χαμηλότερου στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτυ για την ανάδειξη του νικητή .

Οι νικητές των παραπάνω αγώνων κατάταξης play off, εφόσον διεξαχθούν ή άλλως αυτοί που κατέλαβαν της 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου 2018/19, ανέρχονται στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020.

Με βάση τα παραπάνω, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019/20 θα ανέλθουν στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορίας τέσσερις (4) ομάδες

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ