Δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην πεθερά του διεθνής Ουκρανός (vid) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην πεθερά του διεθνής Ουκρανός (vid)

Απίστευτα πράγματα στην Ουκρανία με την πρώην πεθερά του Ολεκσάντρ Σοβκόβσκι να ανοίγει πυρ τρεις φορές προς το μέρος του για εκφοβισμό.

Ο Ουκρανός παλαίμαχος τερματοφύλακας ανέβασε ένα video στο προφίλ του facebook, στο οποίο φαίνεται η πρώην πεθερά του, να πυροβολεί τρεις φορές προς το μέρος του για εκφοβισμό! Ο Σοβκόβσκι επισκέφθηκε την οικία της πρώην συζύγου του, προκειμένου να πάρει το παιδί τους για το Πάσχα.

Στο video φαίνεται να χτυπάει επανειλημμένα το κουδούνι, αλλά και την πόρτα, δίχως ανταπόκριση. Όμως, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίζεται μία γυναίκα (σύμφωνα με τον ίδιο είναι η πρώην πεθερά του) στο μπαλκόνι του σπιτιού σε έξαλλη κατάσταση και αρχίζει να εκτοξεύει πέτρες προς το μέρος του, αλλά και προς το μέρος του ανθρώπου που κατέγραφε με κάμερα το συμβάν, ζητώντας παράλληλα να αποχωρήσουν απ’ τον περιβάλλοντα χώρο της οικίας της.

Η γυναίκα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Επέστρεψε λίγο αργότερα, κρατώντας αυτή τη φορά ένα όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ρίχνοντας τρεις φορές προς το μέρος του Σοβκόβσκι, δίχως ευτυχώς να τον τραυματίσει. Σύμφωνα με τον Σοβκόβσκι, η πρώην πεθερά του αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ. Γι’ αυτό το λόγο έχει ζητήσει να πάρει την επιμέλεια της κόρης του.

 

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ