Γ’ Εθνική: Τι γίνεται αν δεν δηλώσει συμμετοχή ο 1ος Α’ τοπικής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Τι γίνεται αν δεν δηλώσει συμμετοχή ο 1ος Α’ τοπικής

Όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ αλλά και την Προκήρυξη πρωταθλήματος, οι πενήντα τρεις (53) Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων (Αθηνών, Παειραιά, Θεσ/νίκης), δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Ομάδες, προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2018 – 2019.

Κι όπως επίσης προβλέπεται στα σχετικά: Σε περίπτωση που μία πρωταθλήτρια Α’ κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. (ή δευτεραθλήτρια προκειμένου περί των τριών ιδρυτριών Ενώσεων) δικαιούμενη να προβιβαστεί, δεν δηλώσει συμμετοχή για οποιοδήποτε λόγο στο ως άνω πρωτάθλημα, τότε αντικαθίσταται από την δευτεραθλήτρια και αν αυτή επίσης δεν μπορεί ή δεν δηλώσει συμμετοχή, από την τριταθλήτρια. Αν υπάρξουν δικαιούχες ομάδες που δεν δηλώσουν συμμετοχή και δεν υπάρξει η δυνατότητα να αντικατασταθούν με τον εδώ προβλεπόμενο τρόπο, τότε δεν συμπληρώνονται με άλλο τρόπο και το πρωτάθλημα διεξάγεται με λιγότερες ομάδες.

 

Πηγή: mikriliga.com

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ