Γ’ Εθνική: «Να μην υποβιβαστεί κανείς» – Επιστολή στην ΕΠΟ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: «Να μην υποβιβαστεί κανείς» – Επιστολή στην ΕΠΟ

Με επιστολή προς την ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Π. Καρράς, επικαλούμενος τις ειδικές συνθήκες πανδημίας, ζητεί να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθεί η επιστολή:

«κ. Πρόεδρε και Μέλη της Ε.Ε.

-Η Ένωση μας, επανέρχεται για τους υποβιβασμούς των ομάδων της Γ Εθνικής κατηγορίας και σας καταθέτει την πρόταση για παραμονή όλων των ομάδων που συμμετείχαν την περίοδο 2020/2021, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας.

– Η Ε.Ε. στα πλαίσια του Άρθρο 59 του ν. 4797/2021 (ΦΕΚ Α΄ 66/23.4.2021) δύναται να πάρει τη σχετική απόφαση εφόσον τα 3/4 των μελών της , ψηφίσουν την τροποποίηση του άρθρου της προκήρυξης για τους υποβιβασμούς.

– Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στα σωματεία, τους παράγοντες που μάτωσαν για να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις καθ’ όλη την χρονιά, στους προπονητές και ιδίως στους αθλητές να συμμετάσχουν ξανά και παράλληλα να υπάρχει χρόνος για μια υλικοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας του πρωταθλήματος και να διαμορφωθεί ουσιαστικό πλάνο τριετίας για την διεξαγωγή της Γ Εθνικής κατηγορίας.

– Η Ομοσπονδία, οφείλει να φέρει σε διαβούλευση την πρόταση της πριν τις τελικές αποφάσεις της, στις Ενώσεις, στα Σωματεία, στην Ομοσπονδία Προπονητών και στους Αθλητές και η Επιτροπή Διοργανώσεων αφού έχει στην διάθεση της όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και τις απόψεις τους, να εισηγηθεί το νέο μοντέλο της κατηγορίας.

– Είμαστε βέβαιοι, ότι η Ε.Ε. θα άρει τους όποιους δισταγμούς της και θα κάνει δεκτή την πρόταση μας ,η οποία είναι προς όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που στην πλειονότητα αυτής, συμμετέχουν συνάδελφοι που εκλέχτηκαν από τις 53 Ενώσεις- Μέλη της και τυγχάνουν Πρόεδροι Ενώσεων ή ακόμα ας συζητηθεί και εκτός ημερήσιας διάταξης στην επικείμενη Γ.Σ.

– ‘Ήδη, έχουμε γίνει δέκτες επιστολών σωματείων για ανάλογο αίτημα και ευελπιστούμε οι Ενώσεις που κοινοποιείται η παρών επιστολή μας να τύχει της στήριξης, διότι αφορά και τα σωματεία τους.

Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Για την ΕΕ

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καρράς».

 

Πηγή: mikriliga.com

ΣΧΟΛΙΑ

2 Comments

  1. Γ' Εθνική σε 30 ομίλους

    16 Ιουνίου 2021 at 17:51

    Τα ίδια και τα ίδια, κάθε καλοκαίρι, όσοι έπεσαν να μην αποδέχονται τον υποβιβασμό τους και να γλείφουν τον κάθε πολιτικάντη, για να γίνει «αναδιάρθρωση». Έχει καταντήσει γραφικό και βαρετό, ο κάθε απίθανος ποδοσφαιρικός “τουρίστας”, να θέλει να παίζει το χωριό του στη Γ’ Εθνική, χωρίς να έχουν φιλάθλους, χωρίς χρήματα και χωρίς γήπεδα.

  2. Ανώνυμος

    14 Ιουνίου 2021 at 22:27

    Κάποιοι θα πούνε να ανέλθουν και 60-70 ομάδες από τα τοπικά ( όσες θέλουν) και να διεξαχθεί η Γ Εθνική σε 16 ομίλους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ