Γ’ Εθνική: Κοινό αίτημα Ενώσεων για την ανάκληση του υποβιβασμού των ομάδων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Κοινό αίτημα Ενώσεων για την ανάκληση του υποβιβασμού των ομάδων

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που ζητάνε από την ΕΠΟ να επανεξετάσει τον υποβιβασμό των ομάδων από τους ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός αρκετών συλλόγων, ήδη πολλές είναι και οι ενώσεις που έχουν αποστείλει αίτημα προς την ΕΠΟ, θεωρώντας άδικο τον υποβιβασμό ομάδων που έχει προκύψει από ένα «κουτσουρεμένο» πρωτάθλημα του ενός γύρου.

Μεταξύ άλλων οι σύλλογοι στις επιστολές επικεντρώνουν στην αδικία που συντελέστηκε με την απόφαση να διεξαχθεί σε έναν γύρο το πρωτάθλημα και να συνεχιστεί από εκεί που είχε διακοπεί, όπως επίσης και στα τεράστια έξοδα που προέκυψαν λόγω των υποχρεωτικών τεστ, τα οποία τελικά επιβάρυναν αρκετά τον προϋπολογισμό τους.

Την επιστολή προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της Θοδωρή Ζαγοράκη συνυπογράφει και η ΕΠΣ Κυκλάδων για την παραμονή όλων των ομάδων στην κατηγορία.

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν η ΕΠΟ λάβει υπόψιν της, τις δεκάδες επιστολές διαμαρτυρίας ή τελικά εφαρμόσει την προκήρυξη που είχε αποφασιστεί εκτάκτως ακυρώνοντας την αρχική.

 

Πηγή: soccerlive.gr

ΣΧΟΛΙΑ

2 Comments

  1. Ανετα

    17 Ιουνίου 2021 at 20:16

    Όλα αλλάζουν κ όλη θα σωθούμε.

  2. Ανώνυμος

    17 Ιουνίου 2021 at 13:34

    Ο κύριος Αντωνίου σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε τελεσίδικα ότι οι προκηρύξεις πέρα των πρωταθλημάτων ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ