Γ´ Εθνική θα λέει και θα …κλαίει – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ´ Εθνική θα λέει και θα …κλαίει

 

Μια περίπτωση που χρήζει αναφοράς είναι αυτή της Νίκης Τραγανού, μιας ομάδας που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ζεί τον δικό της γολγοθά.

Μια 30μελής περίπου αποστολή που θα πρέπει να παραμείνει στην Ρόδο για μια εβδομάδα περίπου με τα έξοδα να είναι πολύ υψηλά, αφού εκτος από τα αεροπορικά εισιτήρια πρέπει να εξασφαλιστεί διαμονή, διατροφή και άλλες φυσικές ανάγκες. Το κόστος αυτής της εβδομάδας για την Νίκη Τραγανού θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι κοντά στις 10 χιλιάδες ευρώ, κάτι που θεωρείται βάσανο για τους παράγοντες της ομάδας από την Ηλεία.

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει το ρεπορτάζ:

Οι νεοφώτιστοι αντιμετωπίζουν τον πρωτοπόρο Ιάλυσο για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου, ενώ η επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή με το Διαγόρα, ξανά στη Ρόδο. Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι της Νίκης Τραγανού ζήτησαν η αναμέτρηση με τον Διαγόρα να διεξαχθεί μεσοβδόμαδα, προκειμένου να αποφύγουν τα διπλά έξοδα ταξιδιού, αίτημα που έγινε δεκτό.

Έτσι, το ματς με το Διαγόρα θα διεξαχθεί την Πέμπτη (26/10), με τους Ηλείους να παραμένουν και να προπονούνται στο νησί έως τότε.

 

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ