Γ. Αποστολίδης: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την “αποτυχημένη” παρέα!» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Γ. Αποστολίδης: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την “αποτυχημένη” παρέα!»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτύχαμε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φτάσαμε στον τελικό αλλά αποτύχαμε να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική.

Αποτύχαμε να δούμε επαγγελματικά τη διασκέδασή μας, αποτύχαμε να πάρουμε σοβαρά τις ήττες μας και να σταματήσουμε να πειράζουμε ο ένας τον άλλον για τα λάθη του πίνοντας μπύρες. Αποτύχαμε να αλλάξουμε φιλοσοφία και κρατήσαμε την ίδια ομάδα, με σχεδόν όλα τα παιδιά από την περιοχή της Αριδαίας και μάλιστα προσθέσαμε και μικρότερους σε ηλικία με αυτή τη λογική. Αποτύχαμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να ζητήσουμε ή να έχουμε την εύνοια οποιουδήποτε.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν και πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την “αποτυχημένη” παρέα! Σε αυτούς τους “αποτυχημένους” που άφησαν όλη τη χρονιά τις οικογένειές τους, τους φίλους τους, τη διασκέδασή τους, τα μαθήματά τους, για να αποτύχουν!

Υγεία να έχουμε και του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ στον τελικό κι ας αποτύχουμε… Και που ξέρετε; Ίσως κάποια στιγμή πετύχουμε ως “αποτυχημένοι”!!!

 

Γιώργος Αποστολίδης

Πρόεδρος ΦΟ Αριδαίας

More in ΓΕΝΙΚΑ