Γρηγόρης Κυζιρίδης”Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρας και τον κόσμο που ήρθε στον αγώνα” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Γρηγόρης Κυζιρίδης”Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρας και τον κόσμο που ήρθε στον αγώνα”

Μετά το τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα στην  Σκύδρα ο Γρηγόρης Κυζιρίδης τεχνικός της ομάδος της Σκύδρας και παίκτης του ΦΑΣ Νάουσας μας είπε:
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε όλη αυτήν την διοργάνωση και μας τίμησε με την παρουσία του. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδος μου Κώστα Μποζίδη για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να με βραβεύσουν γιατί τα πρώτα μου βήματα τα έκανα μέσα από αυτήν την ομάδα και η βράβευση μου σημαίνει πολλά για μένα. Ο στόχος της ανασύστασης της ομάδος μας από τον πρόεδρο Κώστα Μποζίδη που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, είναι να έχει και πάλι η Σκύδρα μια ομάδα ώστε να μπορέσουν να αναδειχθούν τα νέα ταλαντούχα παιδιά αφού η πόλη μας αποτελεί φυτώριο ταλέντων εδώ και πολλά χρόνια.
Αν και είμαστε εντελώς ένα νέο ερασιτεχνικό Σωματείο ο πρόεδρος και η Διοίκηση προσφέρει ένα αθλητικό και υγιή περιβάλλον υψηλού επιπέδου στα νεαρά παιδιά της ομάδος .
Τέλος να ευχηθώ σε όλους υγεία και Καλή Ανάσταση”

More in ΓΕΝΙΚΑ