Γκρίνια και υπόνοιες για άνιση μεταχείριση στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γκρίνια και υπόνοιες για άνιση μεταχείριση στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Άρχισαν να γκρινιάζουν ορισμένες ομάδες του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής όσον αφορά την διαιτησία και μάλιστα δεν αποκλείεται να προβούν άμεσα σε διάβημα προς την ΕΠΟ για να εκφράσουν κάποια παράπονα, αλλά και τις επιφυλάξεις τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος, με γραπτή ανακοίνωση προς τους αρμόδιους φορείς.

Ήδη γίνονται ενέργειες από κάποιους παράγοντες ομάδων για να εκφράσουν μαζικά τα παράπονα τους, αφήνοντας υπόνοιες και σαφείς αιχμές προς πάσα κατεύθυνση για άνιση μεταχείριση όσον αφορά την διαιτησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα αναμένεται συνάντηση τις επόμενες μέρες για να συζητηθεί αυτό το φαινόμενο που κατά τους παράγοντες πλήττει το κύρος του πρωταθλήματος και τις ίδιες τις ομάδες τους, αλλά και τους ίδιους προσωπικά, τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά θεωρώντας ότι κάποιες ομάδες έχουν την εύνοια ανθρώπων που είναι μέσα στο σύστημα και φυσικά δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση σε ένα πρωτάθλημα πανελλήνιας εμβέλειας, όπου ξοδεύονται μεγάλα χρηματικά ποσά από βιοπαλαιστές παράγοντες που βλέπουν να γίνονται πράγματα και θαύματα στα γήπεδα και φυσικά λάθη τα οποία μόνο για λάθη δεν μοιάζουν.

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    27 Οκτωβρίου 2020 at 12:28

    Τεταρτη εθνική κατηγορία: Κωνσταντία, Λουτροχώρι, Ηρακλής Έδεσσας, ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, Παραλίμνη, Σκύδρα. Που είναι τωρα; Ο ΠΑΟΚ λείπει μια 5ετια και οι άλλοι 10-15 χρόνια. Και άλλοι που έπαιξαν στην κατηγορία ( Ελπίδα Εδ. Πρ.Ηλιας, Ν.Μυλοτοπος, Κρ.Βρυσση, Παλαίφυτο) χάθηκαν για μικρό διάστημα. Η κατηγορία αυτή είναι για να “σκοτώνει”.

  2. Ανώνυμος

    27 Οκτωβρίου 2020 at 09:04

    Στα 40 τόσα χρόνια της τεταρτης εθνικής κατηγορίας, ας βγει ένας παράγοντας και να πει ότι δεν έχασε οικονομικά. Κάποιοι και όχι λίγοι ακούνε για μπαλλα και φεύγουν. Αλλά, τα θέλει ο πωπος τους. Για να μη χάσουν το μαναρι- μεταγραφαρα έπαιρναν δάνειο τραπεζικό. Και από λόγια; Κάποιοι κορδονονταν σαν γύφτικο σκεπάρνι και τώρα ψάχνουν τσιγαρακι. Δυστυχώς οι πιο πολλοί καταστράφηκαν και ακόμη καταστρέφονται. Αλλα, οι αρμόδιες αρχές και αυτοί που βγάζουν μεροκάματο σιωπούν. Γιατί; Γιατί σήμερα και πάντα περνούν καλά οι προφεσορες. Καληνύχτα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ