Γιώργος Τυριακίδης: «Ευκαιρία για ανασύνταξη με τη διακοπή» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γιώργος Τυριακίδης: «Ευκαιρία για ανασύνταξη με τη διακοπή»

Στη mikriliga.com και τη Γαρυφαλλιά Σταματάκη μίλησε ο προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργος Τυριακίδης.
Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Λαγκαδά, τόνισε μεταξύ άλλων ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό, ωστόσο χρειάζονται ιδιαίτερη βελτίωση στο να μην δέχονται γρήγορα γκολ.

Αναλυτικά:
«Το αποτέλεσμα της Κυριακής κρίνεται θέτικο, αν δει κανείς την έκβαση του παιχνιδιού. Δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ και καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που φέτος έχει θέσει υψηλούς στόχους και καταφέραμε να αποσπάσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, αγωνιζόμενοι με δέκα παίκτες από το 30λεπτο. Από κει και πέρα, με τη διακοπή θα έχουμε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας. Κύριος στόχος μας είναι να μη δεχόμαστε γρήγορα γκολ έτσι ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα την έκβαση του αγώνα».

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ