Γιορτή ποδοσφαίρου το Τουρνουά της Ακαδημίας του Ηρακλή Έδεσσας (Φώτο&Βίντεο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Γιορτή ποδοσφαίρου το Τουρνουά της Ακαδημίας του Ηρακλή Έδεσσας (Φώτο&Βίντεο)

Πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα στην 1η μέρα του 2ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Ακαδημίας του Ηρακλή Έδεσσας.

Το γήπεδο στο Ριζάρι πλημμύρισε από τα παιδιά των Ακαδημιών αλλά και η κερκίδα του γηπέδου από τους γονείς κυρίως που έσπευσαν να καμαρώσουν τα βλαστάρια τους. Συγχαρητήρια αξίζουν για όλη αυτήν την  διοργάνωση οι Προπονητές κυρίως της Ακαδημίας του Ηρακλή Αντώνης Σαπουντζής, Θωμάς Ουζούνης και Μιχάλης Τζούρτζος που ανέλαβαν την ευθύνη του τουρνουά δηλώνοντας ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι για την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου.

Στην 1η μέρα του Τουρνουά πήραν μέρος οι Ακαδημίες του Ηρακλή Έδεσσας, Εδεσσαϊκού, Ελπίδες Φλώρινας, Ακ.Γιαννιτσών ,joga Bonito  με επίσημους προσκεκλημένους την Ακαδημία του ΠΑΟΚ που έδωσε το παρών της με την Κ 10 και τον τεχνικό της Στέλιο Μπίκα.Στο τουρνουά πήραν μέρος τα τμήματα babini-Prejunior και junior.

Το κέφι και ο ενθουσιασμός των νεαρών ποδοσφαιριστών έδωσαν έναν χαρούμενο τόνο σε όλη την διοργάνωση που αύριο θα συνεχιστεί με τις Ακαδημίες του ΑΡΗ -Ηρακλή Έδεσσας-ΠΑΟΔ Θεσ/νικης και Αθλ.Ακ.Σκύδρας.

Μετά το τέλος των αγώνων όλες οι Ακαδημίες παίρνουν αναμνηστικό κύπελλο συμμετοχής και σε κάθε παίκτη απονέμεται αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Συγχαρητήρια για την διοργάνωση και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για πολλά ακόμη τέτοια τουρνουά σε αναπτυξιακές ηλικίες.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Αντώνης Σαπουντζής -Θωμάς Ουζούνης

 

Τα bambini

 

Οι προπονητές της Ακαδημίας του Ηρακλή Έδεσσας Σαπουντζής-Τζούρτζος-Ουζούνης

 

Ο Αντώνης Σαπουντζής με τον προπονητή της Κ10 του ΠΑΟΚ Στέλιο Μπίκα

 

Ο Αντώνης Σαπουντζής με τον πρόεδρο της Θύελλας Σαρακηνών Ηλία Αταλασίδη

 

Η Κ10 του ΠΑΟΚ

 

Η Κ10 του ΠΑΟΚ με τα παιδιά της Ακαδημίας του Ηρακλή Έδεσσας

 

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ   

More in ΓΕΝΙΚΑ