Γιάννης Τσαμαρδός, ένας θρύλος των πάγκων….. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Γιάννης Τσαμαρδός, ένας θρύλος των πάγκων…..

Από τους πλέον καταξιωμένους και αξιόπιστους προπονητές ποδοσφαίρου στο ποδόσφαιρο της Πέλλας αποτελεί ο Γιάννης Τσαμαρδός, που αισίως συμπλήρωσε 27 συναπτά έτη σε πάγκους ομάδων σχεδόν όλων των Κατηγοριών από την Α’  Ερασιτεχνική Κατηγορία μέχρι την Δ´Εθνική.

Ο καταγόμενος από την Πετριά τεχνικός έχει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο καθώς κατέβηκε πιτσιρικάς και έχοντας αγωνιστεί σε Πυρσό Πετριάς και στον γειτονικό Μέγα Αλέξανδρο Αρσενίου στην Αθήνα για να σπουδάσει, ωστόσο το μυαλό του ήταν στο ποδόσφαιρο κάτι που τον οδήγησε στα γήπεδα της πρωτεύουσας, όπου κι αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες της ΑΕΚ, αλλά και σε ΑΠΟ Κερατσινίου και ΑΕ Δραπετσώνας. Η συνέχεια είχε την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη με τον Αλμωπό να είναι η ομάδα μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του αεικίνητου επιθετικού.

Από εκει και πέρα ξεκίνησε η καριέρα του σαν προπονητής με σπουδαία δουλειά σε Εθνικό Αριδαίας και Αλμωπό Αριδαίας όπου ανέδειξε πολλους παίκτες με την δουλειά του να αναγνωρίζεται από όλους. Άλλη μια πολύ μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του ήταν η άνοδος με την Δόξα Μανδάλου στην Δ´ Εθνική, κάτι που δεν ξεχνούν οι Μανδαλιώτες και του το ανταποδίδουν με την αγάπη τους όταν πάει εκεί.

Επίσης έχει δουλέψει και στον Απόλλωνα Κρ.Βρύσης σε υψηλό επίπεδο, ενώ έχει θητεία ακόμη σε Φίλιππο Σταυροδρομίου, Άρη Λουτρακίου και Δόξα Μεγαπλατάνου.

Αυτή την στιγμή εργάζεται στην Δόξα Εξαπλατάνου με ιδιαίτερη επιτυχία αφου μετά την φυγή σχεδόν όλων των βασικών παικτών από την περσινή ομάδα, κατάφερε και με την βοήθεια της διοίκησης έχτισε μια νεανική ομάδα που στέκεται επάξια στην Α1 Κατηγορία, έργο του έμπειρου τεχνικού που με δουλειά και υπομονή βλέπει μπροστά του την δικαίωση των κόπων του.

 

More in ΓΕΝΙΚΑ