Γεννημένος νικητής ο Βασίλης Ασλανίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Γεννημένος νικητής ο Βασίλης Ασλανίδης

Έχει δώσει πάμπολλες μάχες στη ζωή του ο Βασίλης Ασλανίδης και όπως όλα δείχνουν κερδίζει μία ακόμη μάχη, ίσως την πιο δύσκολη από όλες μετά την χειρουργική επέμβαση κατά την οποία υποβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Ο προπονητής του Εδεσσαϊκού σύμφωνα με πληροφορίες του PellaSports από το συγγενικό του περιβάλλον, βγήκε από την εντατική μονάδα του νοσοκομείου “Γ. Παπανικολάου” και από σήμερα έχει επιστρέψει στο σπίτι του, έχοντας διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο.

Μια εξέλιξη που έχει γεμίσει με χαρά και ανακούφιση όλους, αρχικά την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους, την ομάδα του τον Εδεσσαϊκό, αλλά και στον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο και μη, αφού στο άκουσμα της περιπέτειας του, αρκετοί ήταν αυτοί που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Βασίλη Ασλανίδη, δείγμα της εκτίμησης που τρέφουν στο πρόσωπο του Γιαννιτσιώτη τεχνικού.

Εμείς για μια ακόμη φορά να ευχηθούμε περαστικά στον Βασίλη Ασλανίδη και φυσικά στο επανιδείν.!!!

More in ΓΕΝΙΚΑ