Βόμβα μεγατόνων ο Α.Σ. Γιαννιτσά, έκλεισε Νίκο Ζούρκο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βόμβα μεγατόνων ο Α.Σ. Γιαννιτσά, έκλεισε Νίκο Ζούρκο

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε ο ΑΣ Γιαννιτσά καθώς απέκτησε τον 29χρονο μέσο Νίκο Ζούρκο μέχρι πρότινος παίκτη του Αιγινιακού.

Σαφώς και πρόκειται για μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στον χώρο της Γ’ Εθνικής, μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Τέο Δανιηλίδη, καθώς η αξία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος είναι τεράστια και μπορεί να κάνει τήν διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα με την παρουσία του.

Το βιογραφικό του πλούσιο ειδικά από την παρουσία του στην ομάδα της βόρειας Πιερίας όπου τα τελευταία έξι χρόνια αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Αιγινιακού με 180 συμμετοχές, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Λευκάδια, Ολυμπιακό Γαλατάδων και Απόλλωνα Κρ.Βρύσης.

Σαφώς και πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή καθώς τον παίκτη διεκδικούσαν 6-7 ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, με την θετική έκβαση αυτής της μεταγραφής να δίνει άλλον αέρα στους νεοφώτιστους, που συνεχίζουν να αλωνίζουν την μεταγραφική αγορά ψάχνοντας κι άλλους ικανούς παίκτες.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ