Βόμβα έξω από το σπίτι Κύπριου πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόμβα έξω από το σπίτι Κύπριου πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή!

Στόχο βομβιστικής επίθεσης, αποτέλεσε ο πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής του κυπριακού ποδοσφαίρου, Κώστας Καπιτάνης, με την επέμβαση των αρχών να προλαβαίνει τα χειρότερα.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός, που εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του χώρου στάθμευσης της οικίας του στη Λάρνακα και προκάλεσε ελαφριές ζημιές στο αυτοκίνητο και το γκαράζ του κ. Καπιτάνη, αφού ο χώρος είχε αποκλειστεί εγκαίρως.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η κυπριακή ομοσπονδία, με ανακοίνωσή της, καταδίκασε το συμβάν, τονίζοντας:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με αποτροπιασμό την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του διεθνούς Παρατηρητή, μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ και Υπεύθυνου Εκπαίδευσης των Διαιτητών Κώστα Καπιτανή και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τον ίδιο και την οικογένεια του.

Τέτοιες ενέργειες μόνο ως τρομοκρατικές μπορούν να χαρακτηριστούν αφού βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές, πλήττοντας το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας, αλλά και της κοινωνία μας.

Ήδη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας απέστειλε επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου στην οποία καταδικάζει την ενέργεια σε βάρος του κ. Καπιτανή, ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και εντοπισμό και τιμωρία των δραστών της αποτρόπαιας αυτής ενέργειας».

 

ΠΗΓΗ: Soccerplus.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ