Βγήκε από την εντατική ο Φέργκιουσον – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βγήκε από την εντατική ο Φέργκιουσον

Πολύ καλά είναι τα νέα που έρχονται από την Αγγλία για την κατάσταση της υγείας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος όπως ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη, βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ευχάριστα νέα από το Νησί για την κατάσταση της υγείας του θρυλικού Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη το περασμένο Σάββατο στον εγκέφαλο και η οποία είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, την Τετάρτη έγινε ένα ακόμη θετικό βήμα προς την πλήρη ανάρρωσή του. Όπως ανακοίνωσε η επίσημη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο «Φέργκι» βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου που νοσηλεύεται και πλέον θα παραμείνει κλινήρης ώστε να συνεχίσει με τα επόμενα βήματα της αποθεραπείας του.

«Ο Σερ Άλεξ δεν χρειάζεται πλέον εντατική θεραπεία και θα συνεχίσει την αποκατάστασή του στο νοσοκομείο. Η οικογένειά του είναι ενθουσιασμένη από το μέγεθος και το πλήθος της υποστήριξης και των ευχών που δέχεται, ωστόσο συνεχίζει να επιθυμεί την διακριτικότητα και την ιδιωτικότητα καθώς αυτά θα είναι ζωτικής σημασίας στο επόμενο βήμα της ανάρρωσής του», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «Κόκκινοι Διάβολοι».

Πηγή: sdna.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ