Α.Ο. Φίλιππος Πενταπλατάνου Γιαννιτσών: Ψηλά ο πήχης την φετινή σεζόν (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 2ος όμιλος

Α.Ο. Φίλιππος Πενταπλατάνου Γιαννιτσών: Ψηλά ο πήχης την φετινή σεζόν (Φώτο)

Στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Πέλλας και συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο συμμετέχει και την φετινή χρονιά ο Φίλιππος Πενταπλατάνου-Γιαννιτσών με ξεκάθαρο στόχο τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η ανδρική ομάδα του Φιλίππου έχει ξεκινήσει την φετινή σεζόν με στόχο τον πρωταθλητισμό στην κατηγορία, ενώ και οι ακαδημίες βρίσκονται σε συνεχή άνοδο με τον σύλλογο να απαριθμεί άλλα πέντε τμήματα (Κ-16, Κ-14, Κ-12, Κ-10 και Κ-8).

Έδρα της ομάδας είναι το πλήρως ανακαινισμένο και πανέμορφο γήπεδο του Πενταπλατάνου, πανέτοιμο να φιλοξενήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής καθώς και την ανδρική ομάδα του Φιλίππου.

Η διοίκηση του συλλόγου αποτελείται από δραστήριους ανθρώπους της περιοχής που με επικεφαλής τον δραστήριο και φιλόδοξο Μίμη Μαλαματίδη, φροντίζουν για να δουλεύουν όλα στην εντέλεια και να μη λείπει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές, ενώ στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο νεαρός και ανερχόμενος προπονητής Κωνσταντίνος Πελτέκης.

Δείτε παρακάτω σε φώτο το φετινό ρόστερ του Φιλίππου:

Επιμέλεια: Κυριάκος Παπαντωνίου

 

More in Α 2ος όμιλος