Αυτοί είναι φαβορί να γίνουν διεθνείς διαιτητές και βοηθοί – Ποιοι χάνουν το σήμα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτοί είναι φαβορί να γίνουν διεθνείς διαιτητές και βοηθοί – Ποιοι χάνουν το σήμα

Αρετόπουλος (Τρικάλων), Μάνταλος (Καβάλας), Καλογερόπουλος (Αθηνών) είναι εκτός πινάκων, ενώ τον Οκτώβριο που θα δηλωθούν οι νέοι εκτός λίστας θα μείνει ο Κομίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαβορί για να πάρουν το σήμα του διεθνή είναι οι Σκουλάς (Θεσσαλίας), Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Τζήλος (Λάρισας) και Ευαγγέλου (Αθηνών). Ομως, σιγά μην δηλωθεί ο Ευαγγέλου, καθώς η ΕΠΣ Αθηνών έχει ήδη διεθνή (σ.σ. Παπαπέτρου), άσχετα αν τον βάζουν ως τέταρτο (του Παπαπέτρου) στα διεθνή ματς.

Οσον αφορά στους βοηθούς έμειναν εκτός πινάκων οι Σίπκας (Πέλλας), Τουμπακάρης (Αθηνών) και το σήμα, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες κινδυνεύουν να χάσουν οι Κούλα (Ξάνθης), Ακρίβος (Αθηνών) και ο Ευθυμιάδης λόγω ορίου ηλικίας. Για έξι θέσεις «παίζουν οι Νικολακάκης (Ηρακλείου), Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Πάτρας (Μακεδονίας), Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Μεϊντανάς (Αχαϊας).

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ