Α.Σ. Γιαννιτσά: Πήρε και τον Χρήστο Καραγιάννη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Α.Σ. Γιαννιτσά: Πήρε και τον Χρήστο Καραγιάννη

Συνεχίζονται οι μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών για την ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι και φιλόδοξοι, απέκτησαν έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα σε Β’ και Γ’ Εθνική, τον 34χρονο Χρήστο Καραγιάννη.

Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίστηκε σε πάρα πολλές ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής με πάνω απο 120 γκολ σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Καραγιάννης ανακυρήχθηκε 2 φορές πρώτος σκορερ της Γ’ εθνικής ενώ πάντα ήταν στο τοπ 5 των σκόρερ όλων των κατηγοριών που αγωνίστηκε.

Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ σημαντική μεταγραφή που ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την γραμμή κρούσης του Α.Σ. Γιαννιτσά.

Ο Χρήστος Καραγιάννης 34 ετών 6-12-83 επιθετικός και ικανός σκόρερ αποτελεί παίκτη του Α.Σ. Γιαννιτσά μια που ήταν βασικός στόχος της ομάδος.

Ο Συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε πάρα πολλές ομάδες στην πλούσια καριέρα του. Για την ιστορία, ο Καραγιάννης έχει αγωνιστεί σε Αετό Σκύδρας, Βέροια, Προοδευτική, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα, Εορδαϊκό, Παναχαϊκή, Κασσιώπη, Τρίκαλα, Τύρναβο, Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλων Κρύας Βρύσης και πέρυσι από τον Ιανουάριο στον Κρόνο Αργυράδων (Κέρκυρα) που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βγει στην Γ’ εθνική με 10 γκολ σε 2,5 μήνες.

Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Σ. Γιαννιτσά σε δηλώσεις του, τόνισε τα εξής:

«Έρχομαι στον Α.Σ. Γιαννιτσά αποδεχόμενος την πρόταση για συνεργασία με σκοπό να συμβάλλω στην υλοποίηση των στόχων της νέας μου ομάδος που είναι η πολύ καλή παρουσία στη Γ΄ Εθνική. Ο πρόεδρος με έπεισε για το όραμα του, στη νέα ομάδα μιας μεγάλης πόλης, τα Γιαννιτσά και τους στόχους της ομάδος. Είμαι άνθρωπος συζητήσιμος, με όραμα για την ομάδα και θα βοηθήσω τα μέγιστα στην πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται.”

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ