Αργεντίνικη σφραγίδα στη φιλική νίκη του Αλμωπού στα Κουφάλια – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αργεντίνικη σφραγίδα στη φιλική νίκη του Αλμωπού στα Κουφάλια

Φιλική νίκη πέτυχε ο Αλμωπός στα Κουφάλια επικρατώντας με σκορ 3-0 του τοπικού ΠΑΟ.

Ήταν ένα καλό φιλικό τεστ και για τις δύο ομάδες με το παιχνίδι να είναι δυνατό και δεν διέφερε από αγώνα πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Αλμωπού, καθώς στο 8’ ο Pablo Soda βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν έδειχνε ότι θα αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο στο 44’ ο Pablo Soda και πάλι σημάδεψε σωστά για να γράψει το 0-2 για τον Αλμωπό.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έφτασε σε ένα ακόμα τέρμα με τον Ezequiel Gallegos που στο 56’ εγραψε το 0-3, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟ Κουφαλίων (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογεώργος, Μισιούδης, Λαζαρίδης, Μπουγαΐδης, Γάκης, Τζόκιτς, Αντωνιάδης Π., Αντωνιάδης Στ., Τσολακίδης, Στεφανίδης, Βαρότσης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Χατζηλιάδης, Βελλίνης, Κωτούλας, Παπαδάκης, Τσεκερίδης, Μάντζιος, Τοπαλίδης, Λιόνης.

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Μαγγίζης, Προκοπίου, Βενέτης, Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, Μπαξεβάνος, Gallegos, Soda, Μάνιος,Μεντής.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Έρβιν, Τζάνης, Πέττας, Προύντσης, Γκέσιος.

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ