Από αύριο (20/7) σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Εδεσσαϊκού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Από αύριο (20/7) σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Εδεσσαϊκού

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας των καταρρακτών:

“Ο Εδεσσαϊκός ανακοινώνει και επίσημα την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές φέτος ξεκινάνε από 50€ και φτάνουν εως τα 130€ που είναι οι θέσεις vip. Για όσες φίλες και φίλους της ομάδας, έχουν ήδη εγγραφεί μέλη παρέχεται μια σημαντική έκπτωση ξεκινώντας το διαρκείας από δωρεάν για τις γυναίκες εως 100€ για τις θέσεις vip.

Επίσης για όλα τα ενεργά μέλη που έχουν παράλληλα και κάποιο παιδί στην Ακαδημία του συλλόγου θα υπάρχει μια ακόμα επιπλέον έκπτωση αποκτώντας την κάρτα διαρκείας από 30€ εως 70€ !!!

Η διάθεση τους θα γίνεται καθημερινά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, από τα γραφεία του συλλόγου αλλά και ηλεκτρονικά μέσω επικοινωνίας στο επίσημο email του Εδεσσαϊκού (officialedessaikos@gmail.com).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τα γραφεία στο τηλέφωνο 23810.28310 ή στο κινητό 6947.144390 καθώς υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή, όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Εδεσσαϊκός θέλει και φέτος την στήριξη σας, για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του. Να φτάσει στην κορυφή και να πανηγυρίσει τίτλους.

Εσείς είστε η δύναμη του Εδεσσαϊκού. “Εσείς είστε ο Εδεσσαϊκός”

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ