Απόλλων 1960 Κρ.Βρύσης – Μ.Αλέξ.Εσωβάλτων 2-0 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Απόλλων 1960 Κρ.Βρύσης – Μ.Αλέξ.Εσωβάλτων 2-0

Ενδοοικογενειακό παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο αγώνας, λόγο γειτνίασης, ο οποίος με ελάχιστο κόσμο στις κερκίδες κύλησε έχοντας ως πρωταγωνιστή μεν τον Απόλλωνα αλλά χωρίς να αφήνει την επιθυμητή αγωνιστική εικόνα. Μπορεί μεν να μην κινδύνεψε η εστία του, από την άλλη δε φαινόταν στην ομάδα ότι δεν υπήρχε καθαρό μυαλό. Ψυχολογικά σίγουρα βοηθάει τα μέγιστα η νίκη αυτή για την δύσκολη συνέχεια, ακολουθούν 2 εκτός έδρας παιχνίδια. Βέβαια να σημειώσουμε ότι πολύ σημαντικό ρόλο στην μέτρια εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, έχουν παίξει και οι πολλές απουσίες λόγο τιμωριών αλλά κυρίως τραυματισμών.

17ο σέντρα ακριβείας του Γαβριηλίδη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Καραγιάννης με καρφωτή κεφαλιά θ΄ ανοίξει το σκορ.

32ο ο Ορφανίδης θ΄ ανατραπεί μέσα στην μεγάλη περιοχή με τους Απολωνιστές να ζητούν παράβαση χωρίς όμως να την υποδεικνύει ο διαιτητής. 45ο ωραίο σουτ του Καραγιάννης θ΄ αποκρούσει σωτήρια ο Μποτσφάρης.

45ο +1ο ο Μιχαηλίδης Π. θα σουτάρει χτυπώντας η μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού .

68ο κόρνερ από δεξιά για τον Απόλλωνα πρώτη κεφαλιά του Τσιόπτση προς το δεύτερο δοκάρι, με τον Μωυσίδη σχεδόν πάνω στην γραμμή του τέρματος θα τον μπλοκάρει με το πόδι του ο Μποτσφάρης χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα.

79ο ωραίο ανάποδο ψαλίδι του Καραγιάννη η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

89ο ο Μποζίδης από αριστερά με δυνατό σουτ θα σημειώσει το τελικό 2 – 0.

Η διαιτησία του κ. Παναγιωτίδης καλή σε γενικές γραμμές πολύ εριστικός ο πρώτος επόπτης κ. Δεμερτζής Ν., καλός ο δεύτερος Αρεστής !

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Τσάλμας (90ο λ.τ. Τογρουζίδης), Ζαφερίου (67ο Τσιόπτσης), Τσιρακίδης, Ορφανίδης, Παυλίδης (61ο Καραφουλίδης), Μιχαηλίδης Π, Μποζίδης, Καραγιάννης, Μωυσίδης.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ : Μποτσφάρης, Ντόνας, Cela, Μιχαηλίδης Κ., Γκέλος, Skordileva, Πάρδας, Σίμος, Alcani, Πίκος, Μιχαηλίδης Α.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ