Απόλλων 1960 – Ακαδημία Απόλλων 3 – 1, Κερδισμένη η ιδέα που λέγεται ΑΠΟΛΛΩΝ ! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Απόλλων 1960 – Ακαδημία Απόλλων 3 – 1, Κερδισμένη η ιδέα που λέγεται ΑΠΟΛΛΩΝ !

Ίσως από τα ποιο ευχάριστα ποδοσφαιρικά απογεύματα πέρασαν στον σημερινός αγώνας κυπέλλου στην Κρύα Βρύση ανάμεσα στους δύο Απόλλωνες ! Οι πιτσιρικάδες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ φέτος μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν αρκετά. Έτρεξαν καθ όλη την διάρκεια του αγώνα και σε αυτούς τους ρυθμούς κινήθηκε και ο Απόλλωνας , ο οποίος σημειωτέων αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες. Σημασία έχει ότι έγινε ένας πολύ όμορφος αγώνας που σίγουρα έβγαλαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα οι δύο προπονητές Μητσάκης και Βοτάρης.

Ο μεγάλος Απόλλωνας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και το κύπελλο αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του, δίνοντας τη ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του όλο το έμψυχο υλικό και αυτό φάνηκε και σήμερα.

Από την άλλη ο μικρός Απόλλωνας η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και φέτος να είστε σίγουροι ότι θ΄΄ αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας κερδίζοντας πάρα πολλές εμπειρίες οι μικροί 15 χρονοι και 16 χρονοι που αποτελούν την ομάδα. Μπράβο λοιπόν σε όλα τα παιδιά των δύο ομάδων για την σημερινή τους εμφάνιση και αγωνιστικότητα.

Ο αγώνας είχε πολλές φάσεις κυρίως στα καρέ του Στεργίου ο οποίος είχε εκπληκτική απόδοση σήμερα.
36ο σέντρα του Παπαδόπουλου από δεξιά στην καρδιά της άμυνας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ο πιτσιρικάς Δημόπουλος με ωραίο άλμα και γυριστή κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ σε 1 – 0.
64ο ο Μπρέγου θα εκτελέσει κόρνερ από τ΄ αριστερά στο ύψος του πέναλτι όπου ο Τσιρακίδης θα πεταχτεί και με καρφωτή κεφαλιά θα διπλασιάσει το σκορ σε 2 – 0

80ο ο Γάτσος θα εκμεταλλευτεί λάθος της άμυνας του Απόλλωνα θα κερδίσει την μπάλα και θα πασάρει μπροστά στον αμαρκάριστο Κωστόπουλο ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ στην δεξιά γωνίας του Σκαπέρδα θα μειώσει σε 2 – 1.

90ο + 3ο ο Παπαδόπουλος θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά και ο Μιχαηλίδης σε μία ίδια περίπου φάση με τα άλλα δύο τέρματα και με καρφωτή κεφαλιά θα σημειώσει το τελικό 3 – 1.
Η διαιτησία του κ. Φωτιά με επόπτες τους κ.κ. Τσαλκάνη, Σιώνη φυσικά χωρίς προβλήματα ήταν άψογη!

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Βαμβακίδης (66ο Παυλίδης), Τσάλμας, Ορφανίδης (73ο Τσιόπτσης), Τσιρακίδης, Μπρέγου, ΠαπαδόπουλοςΓ., ΜιχαηλίδηςΠ., Δημόπουλος, Βεζυριανόπουλος, Ζαφειρίου.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΒΟΤΑΡΗΣ Δ.): Στεργίου, Κυζιρίδης, Ελευθερίου Γ.(46ο Μέμα), Γκίλης (72ο λ.τ. Κοστόπουλος), Γκώγκος, Παπχρήστου, Ελευθεριάδης (62ο Δεληγιαννίδης), Ασλανίδης (66ο Ελευθερίου Γ.Χ.), Ξανθόπουλος, Γάτσος.

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ