Απόλλων ώρα μηδέν!!! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Απόλλων ώρα μηδέν!!!

Συνεχίζει το διοικητικό αδιέξοδο μέχρι σήμερα στον Απόλλωνα, με κίνδυνο να μην κατέβει στην καινούρια αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Μετά την διεξαγωγή της Γ.Σ. και την απουσία φίλων και μελών του συλλόγου, η ομάδα παραμένει διοικητικά ακέφαλη, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από οποιοδήποτε για ν’ ασχοληθεί ενεργά με τα διοικητικά του συλλόγου, ενώ και η τριετής θητεία του απερχόμενου Δ.Σ. έχει λήξη και εκ του καταστατικού πρέπει να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη καινούριου !

Στη βάση λοιπόν αυτών των εξελίξεων, ο Πρόεδρος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ -(Π.ΝΕΟΛΑΙΑ – Κ 17) κ. Παπαχρήστου Νίκος κατέθεσε πρόταση στο Δ.Σ. της ομάδας, η οποία αγωνίστηκε πέρυσι με ιδιαίτερη επιτυχία στην Α’ κατηγορία, να ενσωματωθεί αυτούσια (έμψυχο υλικό, προπονητής, διοίκηση), στις τάξεις του Απόλλωνα (να κατέβει ουσιαστικά και τυπικά ως Απόλλων στην Α1 κατηγορία) αφού αυτή είναι η ιστορική ομάδα της πόλης, χαρακτηρίζοντας την τρέχουσα χρονική συγκυρία ως ιδανική για την ενοποίηση του οικοδομήματος του Απόλλωνα, λειτουργώντας επιτέλους η ομάδα ( ο Απόλλωνας) σε άλλες βάσεις, με νέα φιλοσοφία και νοοτροπία.

Η πρόταση αυτή τέθηκε προς συζήτηση στο Δ.Σ. της Π. Νεολαίας, με την πλειοψηφία του Δ.Σ. να εκφράζει την επιθυμία να συνεχίσει η Π. Νεολαία όπως έχει, διαφωνώντας ουσιαστικά με την πρόταση του Προέδρου της. Μετά λοιπόν και από αυτήν την εξέλιξη, παραμένουν στάσιμα τα πράγματα σε όλους τους τομείς για τον Απόλλωνα, με το φάσμα της μη καθόδου να είναι ορατό μέρα με την μέρα.

Πηγή: Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ