Απόλλων Καλυβίων: Ο “γίγαντας” επέστρεψε (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων Καλυβίων: Ο “γίγαντας” επέστρεψε (Φώτο)

Ο Απόλλων Καλυβίων είναι και πάλι εδώ. Μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού Πέλλας με συνεχείς πρωταγωνιστικές παρουσίες στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας και κατάκτηση κυπέλλου στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, έχει επιστρέψει μετά από μία απραξία 8 ετών.

Φέτος θα αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και στόχος της ομάδας εκτός από το όμορφο ποδόσφαιρο, είναι φυσικά η άνοδος στην Α’ κατηγορία, όπως το επιτάσσει άλλωστε και η ιστορία του συλλόγου.

Μπροστάρης και πρόεδρος της ομάδας είναι ο πρώην τερματοφύλακας των Ολυμπιακού Γαλατάδων, Φίλιππου Σταυροδρομίου, Δόξας Μανδάλου και φυσικά του Απόλλων, Μιχάλης Μπόικος, πλαισιωμένος από νέους ανθρώπους του χωριού που έχουν προσφέρει και παλαιότερα τις υπηρεσίες τους στον Απόλλων από διάφορα πόστα όπως ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Χατζημούσης, ο ταμίας Σπύρος Ντίσιος, ο γραμματέας Νίκος Μηνάς και οι Θανάσης Αυγουστής και Χρήστος Βαδάσης.

Προπονητής είναι ο νεαρός και ιδιαίτερα φιλόδοξος Γιώργος Κοκόζογλου, ενώ το ρόστερ αποτελείται από ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες σε συνδυασμό με κάποιους νεαρούς ταλαντούχους, γηγενείς, αλλά και από την γύρω περιοχή.

Δείτε παρακάτω σε φωτογραφίες το φετινό ρόστερ του Απόλλων Καλυβίων:

Επιμέλεια: Κυριάκος Παπαντωνίου

More in Β 2ος ΟΜΙΛΟΣ