Απτόητος παρά τα χρόνια του ο Σκυδραίος βολεϊμπολίστας του Ηρακλή, Λάμπης Μπαμπαλιούτας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Απτόητος παρά τα χρόνια του ο Σκυδραίος βολεϊμπολίστας του Ηρακλή, Λάμπης Μπαμπαλιούτας

 

Για ακόμη μία χρονιά ο Σκυδραίος άσοσΛάμπης Μπαμπαλιούτας θα συνεχίσει να παίξει βόλεϊ στον Ηρακλή ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι αυτή η τελευταία του χρονιά στο τάραφλεξ.

Σε δηλώσεις του στον ARENA FM 89,4 ανέφερε:

Για την ανανέωση:
«Ήταν τυπικό το θέμα, μιλήσαμε πριν λίγες μέρες. Είμαστε ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές.
Ήταν μία καλή χρονιά για μένα και για την ομάδα και ήταν μία καλή συγκυρία για να σταματήσω. Υπήρχαν συζητήσεις για τα παιδικά, εφηβικά τμήματα, για να φτιάξουμε τις Ακαδημίες ακόμη και για να αναλάβω το γυναικείο τμήμα, με στόχο να ανέβει από την Β’ εθνική στην Α2. Τελικά μετά από συζητήσεις είπαμε να παίξω ακόμη μία χρονιά, και να κρατήσω το εφηβικό τμήμα, όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια. Το αναβάλαμε για μία χρονιά…»

Για το αν θα συνεχίσει μέχρι τα 47 του ή παραπάνω:
«Είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσω , μεταξύ σοβαρού και αστείου. Όταν τελειώνεις τη χρονιά και είσαι σε τέτοια ηλικία, βλέπεις πως είσαι. Δεν πονάω, το σώμα μου δεν έχει ενοχλήσεις, δεν είχαν τραυματισμούς πολλούς στην καριέρα μου, ευχαριστιέμαι το βόλεϊ. Απλά είναι πιο δύσκολο γιατί έχω και το εφηβικό τμήμα και είναι πιο δύσκολο γιατί έχουμε και εκεί προπονήσεις. Είναι διπλός ο ρόλος, αυτό είναι το μόνο κουραστικό. Κατά τα άλλα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Ας τελειώσει πρώτα η χρονιά και βλέπουμε, μπορεί να σταματήσω μπορεί και να συνεχίσω».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ηρακλή:
«Οι κινήσεις είναι πάρα πολύ καλές είναι στοχευμένες. Μπορεί να γίνει μία ενίσχυση όπως πέρσι με έναν ξένο, πάνω σε αυτό το μοντέλο, το μπάτζετ είναι οικονομικό και πιστεύω ότι η φετινή ομάδα θα είναι καλύτερη από την περσινή. Είναι έμπειρα παιδιά, καλοί αθλητές, με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί οπότε δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσαρμογή. Είναι στοχευμένες κινήσεις, θα έχουμε πιο πολλές λύσεις, μην ξεχνάμε ότι παίζουμε και στην Ευρώπη, θα έχουμε ταξίδια, χρειαζόμαστε 14 ισάξιους παίκτες».

Για την επιστροφή του Ηρακλή στην Ευρώπη:
«Δείχνει ότι υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά της διοίκησης,αφουγκράζεται και την επιθυμία του κόσμου. Έχουμε πάρει παίκτες. Υπάρχει αισιοδοξία και δίψα και κάθε χρόνο η ομάδα πάει παραπάνω, αυξάνονται οι υποχρεώσεις, Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρσι».
Για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν:
«Σίγουρα από ότι φαίνεται το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν μπει δυνατά, να μην υπάρχει το δίπολο ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός. Θα είναι ενδιαφέρον , η μία ομάδα τραβάει την άλλη. Όταν βλέπεις ότι η μία ομάδα κάνει κινήσεις, προσπαθείς να κάνει κι εσύ. Πιστεύω κι εμείς θα είμαστε καλοί, να είμαστε καλοί και στα εκτός έδρας, που πέρσι δεν ήμασταν τόσο».

Για τους στόχους του με το εφηβικό τμήμα:
«Είχε κάποια χρόνια να κάνει επιτυχία το εφηβικό τμήμα. Είμαι χαρούμενος, υπάρχει ταλέντο συνεργαζόμαστε καλά. Έφυγαν τρεις βασικοί γιατί μεγάλωσαν αλλά οι στόχοι μένουν υψηλοί και θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο final 4. Είχαμε και ενίσχυση με τον Μούχλια, θα έχουμε πολύ καλή ομάδα».

More in ΓΕΝΙΚΑ