Αποχώρησε από την Ακαδημία Κρ. Βρύσης ο Γιώργος Γάτσος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποχώρησε από την Ακαδημία Κρ. Βρύσης ο Γιώργος Γάτσος

Αποχώρησε από την Ακαδημία Κρ. Βρύσης ο προπονητής Γιώργος Γάτσος, ευχαριστώντας τους πάντες με τα καλύτερα λόγια και δείτε το συγκινητικό ποστ που έκανε στον λογαριασμό του στα μέσα κοικωνικής δικτύωσης:

“Ένας κύκλος πολύ όμορφος και ξεχωριστός για μένα κλείνει! Ένα ταξίδι με ονειρικές στιγμές φτάνει δυστυχώς στο τέλος! Πολύ δυνατά συναισθήματα, από εκείνα που δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια! Όνειρα, ελπίδα, στόχοι, ατελείωτες ώρες προπόνησης, παιχνίδια! Πάντα θα θυμόμαστε και σίγουρα θα αναπολούμε αυτές τις στιγμές!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους γονείς για όλα αυτά που έκαναν για μένα τόσα χρόνια στη Κρύα Βρύση!

Με εμπιστεύτηκαν με κλειστά μάτια, με στήριξαν από την πρώτη στιγμή, βγήκαν μπροστά όταν χρειάστηκε! Να ευχαριστήσω ακόμη κι εκείνους που έπαιξαν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου προσπαθώντας να με βγάλουν από τη μέση αλλά μάταια.

Αφήνω στο τέλος τα παιδιά μου! Είναι αυτά που με ανέδειξαν με τη συνέπεια, τη διάθεση και κυρίως την αγάπη τους! Γι αυτά τα παιδιά αξίζει να δακρύσεις, να πονέσεις, να στεναχωρηθείς!

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν άφηνα ποτέ τα παιδιά! Ευελπιστώ ότι θα συνεργαστούμε ξανά κάποια στιγμή! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, το χρωστάω σε σένα Χριστέ μου!

Υ.Γ. Για κάποιους ανθρώπους βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Νιώθεις τυχερός που τους γνωρίζεις και ξέρεις ότι θα είναι πάντα δίπλα σου! Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Πέτρος ο Σεραΐδης!”

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ