Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου

Με ομόφωνη απόφαση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Μπορεί η ομάδα του Θρυλορίου να αγωνίστηκε με την μαύρη και παλαιότερή της εμφάνιση και να κατέκτησε την νίκη την Κυριακή κόντρα στις Ελπίδες Κομοτηνής, ωστόσο με ανακοίνωση που εξέδωσε, αποχωρεί από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε.

Σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που είχατε υποσχεθεί ότι θα το καθαρίσετε και θα το στηρίξετε εκκρεμεί στην Επιτροπή εφέσεων στην Ομοσπονδία σας απόφαση που ενώ ο ΚΑΠ ρητά λέει ότι η απόφαση εκδίδεται το πολύ σε 7 ημέρες σε μας έχουν περάσει 17 και το τοπικό σας παράρτημα εδώ η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ συνεχίζει παρανόμως την προσπάθεια για την εξόντωση μας.

Επειδή λοιπόν τα λόγια περισσεύουν και καθώς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουμε συνεχόμενα εξοντωτικά πρόστιμα-παράβολα στην απο-ανάπτυξης αμοιβές και παράβολα δικηγόρων-μετακινήσεις και διανυκτερεύσεις στην Αθήνα για τον ίδιο λόγο.

Αποφασίσαμε ομόφωνα την απόσυρση της ενοχλητικής μας ομάδος από το σάπιο ποδοσφαιρικό σύστημα της Ροδόπης. Σας ευχαριστούμε για την απάθεια σας καθώς οι μάσκες έπεσαν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στηρίζετε τον εκλεκτό σας πρόεδρο που παρανομεί που παραβαίνει όλους τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι με μοναδικό στόχο την αλαζονική επικράτηση του συστήματος που τόσα χρόνια θεωρητικά πολεμούσατε.

Αποχωρούμε με αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους που μας στήριξαν όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για την ομάδα μας”.

More in ΓΕΝΙΚΑ