Αποχαιρέτησε τον Αβραάμ Πετρίδη, ο ΑΣ Σεβαστιανά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποχαιρέτησε τον Αβραάμ Πετρίδη, ο ΑΣ Σεβαστιανά

Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Σεβαστιανά:

“Συναισθήματα ανάμεικτα γιατί γράφοντας αυτή την ανακοίνωση πρέπει να μπούμε στον άχαρο ρόλο να αποχαιρετήσουμε έναν αδελφικό μας φίλο αλλά και τον άνθρωπο που έβαλε τα θεμέλια σε αυτή την ομάδα.

Άχαρος ρόλος γιατί η στεναχώρια του αποχωρισμού καλύπτεται και από την αισιοδοξία όλων μας ότι θα πετύχεις τους στόχους σου και θα νιώθουμε υπερήφανοι για σένα.

Αναφερόμαστε στον Αβραάμ Πετρίδη, ιδρυτικό μέλος της ομάδας μας, μέλος της διοίκησης και πρώτο προπονητή, που παίρνει μια απόφαση ζωής να φύγει για την Σουηδία και να κυνηγήσει τα όνειρα του.

Μια απόφαση που λίγοι παίρνουν αλλά όπως ακούστηκε και χθες στην προπόνηση τέτοιες αποφάσεις παίρνουν μόνο οι δυνατοί.

Νιώθουμε τυχεροί που η ομάδα μας γαλουχήθηκε πάνω στις δικές σου αξίες και τα δικά σου ιδεώδη για το ποδόσφαιρο και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι.

Καλή τύχη αδερφέ μας στην καινούργια σου αρχή, τα χιλιόμετρα μηδενίζονται από την δύναμη της φιλίας γι’αυτό πάντα θα ήμαστε εκεί να σε στηρίζουμε σε κάθε σου βήμα. Και όπως έλεγε και το περσινό μας μότο στα εισιτήρια διαρκείας

” Δεν θέλω να σας πω τα όνειρα μου, θέλω να σας τα δείξω “, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρεις !”

More in Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ