Αποχαιρέτησε με αιχμές τον Αλμωπό, ο Χρήστος Πετρίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αποχαιρέτησε με αιχμές τον Αλμωπό, ο Χρήστος Πετρίδης

Με σαφείς αιχμές προς την διοίκηση, αποχαιρέτησε τον Αλμωπό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο μέσος Χρήστος Πετρίδης που ως γνωστόν μεταγράφηκε στον Φοίνικα Πολίχνης.

Απεναντίας ευχαρίστησε το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες ευχόμενος τα καλύτερα. Ακόμα προειδοποίησε τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να προσέχουν και να διασφαλίζουν τις συμφωνίες τους.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο κύκλος μου με τον Αλμωπό Αριδαίας μόλις τελείωσε. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για την συνεργασία. Όσο για την διοίκηση ότι και να πω είναι λίγο. Μετά από οφειλές 3 μηνών είχαν το θράσος να μου ζητήσουν 3000 ευρώ για να πάρω την ελευθέρας μου. Όσο για κάποια παπαγαλάκια έχω να πω ότι προκαλώ τον οποιονδήποτε να βγεί και να μιλήσει για μένα με στοιχεία και αποδείξεις και όχι με λόγια του αέρα. Τέλος θα ήθελα να πω στους συναδέλφους ποδοσφαιριστές πως καλό θα είναι να διασφαλίσουν ότι στο τέλος της χρονιάς θα μένουν ελεύθεροι για να μην τραβήξουν αυτά που πέρασα εγώ φέτος. Καλή σεζόν σε όλα τα παιδιά»!

More in ΓΕΝΙΚΑ