Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής μας της 14-11-2017 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής μας της 14-11-2017

Έδεσσα 14-11-2017

Αριθ. Πρωτ. 714

ΠΡΟΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Σας γνωρίζουμε τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής μας της 14-11-2017.

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ     ΑΡ.ΔΕΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ                      ΕΔΡΑ                                     ΑΓ.         Ε

 

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ 13-11-2017

ΑΤΖΟΣ                  Δ.            1201697                Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ                                                                1.             10

Τα πρόστιμα των παραπάνω ποινών πρέπει να καταβληθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας μέχρι 20-11-2017.

 -Βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ της ΕΠΟ, κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Α1  ερασιτεχνικής κατηγορίας (6η αγωνιστική), μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3) υπέρ της ομάδας του σωματείου ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-3) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2018/19,  επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.

-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εκπρόσωπος του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ  κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ., για όσα σε βάρος του, αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα τις 12-11-2017, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Η  παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

 

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ                                                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

More in ΓΕΝΙΚΑ