Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής: Δεν συνεχίζoυν και επίσημα στο πρωτάθλημα Φίλιππος Γιαννιτσών και Ηρακλής Αγ. Λουκά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής: Δεν συνεχίζoυν και επίσημα στο πρωτάθλημα Φίλιππος Γιαννιτσών και Ηρακλής Αγ. Λουκά

Πλήρης δικαίωση του ρεπορτάζ του PellaSports για την μη διεξαγωγή αγώνων Play Out στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, καθώς παραιτήθηκαν από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος τόσο ο Φίλιππος Γιαννιτσών, όσο και ο Ηρακλής Αγ. Λουκά.

Η μεγάλη βαθμολογική διαφορά και οι μηδενικές ελπίδες για παραμονή στην Κατηγορία οδήγησαν τις δύο ομάδες σε αυτή την απόφαση, προφανώς για να γλυτώσουν τα περιττά έξοδα.

Δείτε την ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας:

-Βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ της ΕΠΟ και ύστερα από έγγραφη παραίτηση του σωματείου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, αποβάλει το εν λόγω σωματείο από τους υπόλοιπους τρείς (3) αγώνες του, του πρωταθλήματος της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας (2ος όμιλος) και επιβάλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο συνολικά 150 Ε. (50 E Χ 3).

-Βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ της ΕΠΟ και ύστερα από έγγραφη παραίτηση του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ, αποβάλει το εν λόγω σωματείο από τους υπόλοιπους δύο (2) αγώνες του, του πρωταθλήματος της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας (2ος όμιλος) και επιβάλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο συνολικά 100 Ε. (50 E Χ 2).

More in ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ