Απορίες του προέδρου του Εθνικού Αριδαίας για το γήπεδο Γιώργος Λαγούδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Απορίες του προέδρου του Εθνικού Αριδαίας για το γήπεδο Γιώργος Λαγούδης

Τις δικές του απορίες προς πάσα κατεύθυνση εξέφρασε ο πρόεδρος του Εθνικού Αριδαίας Κώστας Παλίκογλου σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το γήπεδο Γεώργιος Λαγούδης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωση.

Δείτε παρακάτω το σχόλιο του:

«Μπορεί όλα τα γήπεδα να ειναι ιδιοκτησια του Δημου Αλμωπιας αλλά ποιός δήμαρχος μπορεί να πει στον πρόεδρο του Ακρίτα Σωσάνδρας ότι το γήπεδο της Σωσάνδρας δεν ανήκει στην ομάδα, ποιός δήμαρχος μπορεί να πει στον πρόεδρο του Άρη Λουτρακίου ότι το γήπεδο του Λουτρακίου δεν ανήκει στην ομάδα, ποιός δήμαρχος μπορεί να πει στον πρόεδρο της Αναγέννησης Δωροθέας ότι το γήπεδο Δωροθεας δεν ανήκει στην ομαδα όπως και σε όλους τους συλλόγους. Αν λοιπόν ρωτήσουμε 100 άτομα ποιο είναι το γήπεδο του Εθνικού Αριδαίας και τα 100 θα σου δείξουν το γήπεδο της φωτογραφίας στην παραποτάμια περιοχή που ονομάζεσαι Γ.Λαγούδης. Στη μια φωτογραφια είμαι εγώ με δύο συμπαίκτες μου με την φανέλα του Εθνικού Αριδαίας και στην άλλη φωτογραφία όλη η ομάδα του Εθνικού στο συγκεκριμένο γήπεδο 22 χρόνια πρίν…..»

More in ΓΕΝΙΚΑ