ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέα παράταξη στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣΜ! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέα παράταξη στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣΜ!

Αποκαλύψεις σημειώθηκαν στην Δευτεριάτικη τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Γήπεδο», εκεί οπού η κυριότερη έχει να κάνει με τη νέα παράταξη που έρχεται στο προσκήνιο ενόψει των επόμενων εκλογών της ΕΠΣΜ (2019).

Πιο συγκεκριμένα, ο καλεσμένος της εκπομπής και πρόεδρος του ΑΟ Καρδίας, Κώστας Κατσαρός, αποκάλυψε αρχικά την παραίτηση του από την προεδρία του συλλόγου ενώ παράλληλα, γνωστοποίησε τη πρόθεση του να κατέβει στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣΜ!

Σχετικά με τη πρώτη είδηση, της παραίτησης του, ο Κώστας Κατσαρός το είχε αναφέρει από τη στιγμή όπου ο ΑΟ Καρδίας είχε κερδίσει την άνοδο του στη Γ εθνική, πριν δύο χρόνια. Αναφορικά, όμως με τη δεύτερη είδηση, που παρουσίασε αποκλειστικά η εκπομπή του Μάκη Κιλιντάρη και του Κώστα Σαμαρά, σίγουρα προκάλεσαν αίσθηση τα λεγόμενα του Κώστα Κατσαρού, καθώς μέχρι χθες, μπορεί να αιωρούταν στην ατμόσφαιρα ότι θα κατέβει δεύτερη παράταξη για τις εκλογές της ΕΠΣΜ, ωστόσο δεν υπήρχε τίποτα χειροπιαστό.

Ο Κώστας Κατσαρός ανέφερε μάλιστα  ότι έχει ήδη βρει τους ανθρώπους με τους οποίους θα συγκροτήσει τη νέα παράταξη.

Τέλος, από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, όπως ανέφερε ο Κώστας Κατσαρός, η προσωπική του φοροτεχνική εταιρεία «Πρόβλεψης» θα προτείνει στην ΕΠΣΜ να γίνει χορηγός, για ένα οικονομικό έπαθλο, στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή (που θα είναι Έλληνας πολίτης), ο οποίος θα συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια στις πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και έχοντας 15 συμμετοχές με την ομάδα του..

Έρχεται καυτό καλοκαίρι…

 

ΠΗΓΗ: epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ